facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Radenci

89.592 €
= 1.471 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 60.91 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderEner. izk. E
 • codeŠifra: 490321049-96

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Dvigalocheck Balkoncheck Kletcheck Parkirišče
 • Priključki
  check Optika
 • Ogrevanje
  check Oljecheck Elektrikacheck Klima
 • Luksuz
  check Zelo sončnocheck Klima

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje - Prodamo - Radenci, Pomurje

Na mirni in sončni lokaciji blizu osrednjega dela mesta Radenci ok. 500 m od TERM RADENCI bo na razpolago 27 energetsko varčnih stanovanji z balkonom, shrambo in garažnim mestom v kletnih prostorih. Na razpolago bodo 1., 2., 3. in 4. sobna stanovanja, med 53,18m2 - 91,86 m2 površine. Stanovanje E.P.3 se nahaja v pritličju, na vogalu bloka, usmerjeno vzhod - zahod in zajema 60,91 m2, od tega 10,51 m2 prostornega balkona in 3,82 m2 shrambe. Ogrevanje z IR paneli v vsakem prostoru in samostojno reguliranje. Blok bo imel lastno sončno elektrarno na strehi, ki bo stanovalcem omogočila brezplačno ogrevanje in tudi nižje stroške pri gospodinjski elektriki. Zaradi neposredne bližine doma za ostarele so stanovanja primerna tudi za starejše občane in invalide, saj imajo možnost oskrbe in prehrane. Pred blokom je urejeno parkirišče za stanovalce in obiskovalce. V kletnih prostorih bloka se bo nahajalo 18 garažnih mest za stanovalce, cena garažnega mesta je 9.307,50 € z DDV.

Prednosti bloka:
- novogradnja, lastna sončna elektrarna na strehi objekta, ogrevanje z IR paneli v vsakem prostoru (samostojno reguliranje v vsakem prostoru)
- nižji stroški pri porabi gospodinjske elektrike
- vgrajena prezračevalna naprava bo v vsakem stanovanju skrbela za sveži zrak
- kontaktna fasada – s toplotno izolacijo debeline 17,5 cm
- PVC troslojna zasteklitev oken z zunanjimi roletami na električni pogon
- protipožarna, protihrupna in protivlomna vhodna vrata v stanovanje
- optimalna razporeditev prostorov
- kvalitetna in svetla stanovanja z balkoni in shrambami v pritličju
- blok bo opremljen z dvigalom ter domofoni za vsako stanovanje
- objekt bo priključen na optično omrežje za storitev telefon, internet in TV
- nizki stroški bivanja (dobra izolacija, ločeni števci za vsako stanovanje, sončna elektrarna na strehi objekta)
- neposredna bližina doma za ostarele z možnostjo oskrbe in prehranjevanja
- urejeno parkirišče pred blokom ter možnost nakupa parkirnega prostora v podzemni garaži
- le 500m do Term Radenci
- vsa potrebna infrastruktura je v bližini : trgovine, vrtec, šola, zdravstveni dom, pošta, banka…

Energetska izkaznica je v izdelavi.
Stanovanja bodo vseljiva predvidoma do konca meseca marca 2020.TEHNIČNI

LOKACIJA IN ZASNOVA OBJEKTA
Stanovanjski blok je lociran na atraktivni, mirni, dobro osončeni lokaciji osrednjem delu mesta Radenci v neposredni bližini mestnega parka, zdraviliškega kompleksa in doma za ostarele z katerim je tudi možen dogovor o delni ali popolni oskrbi stanovanja. Lokacija ima dobro urejeno prometno in ostalo servisno infrastrukturo.
Novogradnjo sestavljajo klet ter stanovanjska lamela. Klet je v celoti vkopana in dostopna preko uvozno izvoznega dostopa iz zunanjega parkirišča, ki ima skupni priključek iz Prisojne ceste. V njej se nahaja 18 parkirnih mest, lastniške shrambe in dve stopniščni vertikali z dvigalom. Iz kleti lahko preko stopnišč in dvigal dostopamo do vseh etaž. Gradnja objekta je K + P + 4N.
ARHITEKTURA
Gradnja bo klasična, z armiranobetonskimi nosilnimi stenami v kletnih in pritličnih prostorih. Od prvega do četrtega nadstropja bodo stanovanja zidana z opečnim zidom. Notranje predelne stene bodo ločene z gips ploščami.
Fasada bo kontaktna fasada s fasadnim ometom - (toplotna zaščita objekta je izvedena z vgrajevanjem toplo-izolacijskega materiala, debeline 17,5 cm. Ograje balkonov so izvedene iz pocinkane pločevine- prašno barvane. Streha bo klasična enokapnica krita z trapezno pločevino s protikondenznim obrizgom, na njo bo pritrjena sončna elektrarna.
Skupni prostori, hodniki in stopnišča bodo tlakovani z granitogresom, stene bodo barvane z notranjimi disperzijskimi barvami , stopniščna ramena so širine 120 cm, prostor pred dvigalom pa je globok 150 cm tako da je omogočen lažji dostop osebam z omejenim gibanjem. Stopnišča bodo opremljena z ustreznimi držali.
Tlak v bivalnih in spalnih prostorih ter predprostorih bo parket. V kopalnicah bodo keramične ploščice kvalitetne znamke. Balkoni bodo tlakovani z granitogresom odpornim na zmrzal.
Notranje stene - vse nosilne obodne stene so z notranje strani glajene in beljene. Gips predelne stene so prav tako glajene in beljene. Keramika v mokrih prostorih bo položena do stropa, kuhinjski pas keramike ni izveden zaradi različnih interesov kupcev stanovanj.
Sanitarni elementi bodo umivalniki, tuš kabine, sanitarne školjke z nadometnim izplakovalnikom ter bideji z pripadajočimi armaturami. Okna bodo imela PVC okvirje bele barve (večkomorni PVC profil ), zasteklitev termopan steklo, rolete na zunanji strani oken.
Notranja vrata v stanovanjih bodo mizarske obdelave, svetle odprtine 81/210 , kovinska kljuka, navadna ključavnica. Vrata v prostore brez naravnega prezračevanja imajo vgrajene prezračevalne odprtine.
Vhodna vrata v stanovanja bodo lesena ( leseno krilo na leseni podboj), protipožarna , ključavnica z cilindričnim vložkom.
Dvigala v stopnišču bo osebno električno dvigalo: - nosilnost 1125 kg ali 15 oseb. Prostori za shrambo bodo urejeni v pritličju. Vsakemu stanovanju pripada en prostor za shrambo. Prostori bodo med seboj ločeni s panelnimi stenami . Tlaki so izvedeni v protiprašnem premazu.
Parkirna mesta, ki so namenjena obiskovalcem in stanovalcem so urejena znotraj gradbene parcele na posebej urejenih parkiriščih. Stanovalci imajo možnost nakupa parkirnih prostorov v garaži- klet objekta.
ELEKTRO INSTALACIJE
Objekt se napaja z električno energijo z lastnim kablovodom iz transformatorske postaje v neposredni bližini v kombinaciji z lastno sončno elektrarno na strehi objekta. Moč sončne elektrarne bo znašala cca. 81kW, na letni ravni bo sončna elektrarna pridelala cca. 89.000kWh energije. Stanovanja bodo opremljena z IR paneli, ki bodo po izračunih na letni ravni porabili skupno okoli 60.000kWh električne energije, kar pomeni, da se bodo stanovalci z IR paneli v kombinaciji s sončno elektrarno greli z ničelnimi stroški, preostanek energije bo namenjen za gospodinjsko rabo.
Merjenje električne energije je ločeno za vsako stanovanjsko enoto in za skupno porabo. Tarifna varovalka za eno stanovanje znaša 1x25A, za skupno rabo pa 3x25A. V skupno rabo štejejo splošna in varnostna razsvetljava, napajanje dvigala, domofonski in antenski napajalniki, razsvetljava zunanjih parkirišč. V objektu je predvidena splošna razsvetljava. Razsvetljava hodnikov in stopnišča se prižiga preko senzorjev, ki vklapljajo stopniščni avtomat.
V stanovanjih se na hodnikih in kopalnicah razsvetljava izvede s stropnimi lučmi . V sobah so predvideni izpusti za svetilke. Svetilke v stanovanjih se prižigajo lokalno s stikali.
V objektu je predvidena tudi varnostna razsvetljava, ki se montira na hodnikih in stopnišču. Predvidene so svetilke z lastnim virom napajanja, z enourno avtonomijo.
V stanovanjih je predvidena instalacija enofaznih vtičnic. Za električne štedilnike so predvideni fiksni priključki, za nape pa električni izpusti. V kopalnicah so predvidene vtičnice za pralni in sušilni stroj. Električne instalacije v kopalnici se varujejo z zaščitnim stikalom FID25/0.03A.
Za varovanje posameznih tokokrogov so predvideni instalacijski odklopniki. Instalacija je izvedena s kabli PPY, ki so položeni podometno. Stanovanjski razdelilci so podometni z vgrajenimi instalacijskimi odklopniki.
Na objektu je predvidena strelovodna instalacija, ki je izvedena z vodom INOX Ø10 mm.
V garaži je predviden javljalnik plina CO.
ŠIBKI TOK:
V objektu so predvidene naslednje šibkotočne instalacije: -telefonska instalacija 4 -antenska instalacija-CATV -domofonska instalacija.
Za antensko instalacijo je predviden priklop na kabelsko razdelilni sistem. V vsakem stanovanju je predvidena po ena antenska vtičnica. Za vsako stanovanje je predvidena domofonska naprava pred vhodnimi vrati in električno ključavnico za odpiranje glavnih vhodnih vrat. Za potrebe interneta in CATV je izvedena povezava z UTP in koaksialnim kablom od glave razdelilne omarice CATV do vsakega stanovanja . Vsa instalacija je izvedena podometno v instalacijskih ceveh.
STROJNE INSTALACIJE
Ogrevanje stanovanj poteka preko IR panelov, ki so nameščeni na stropu v vsakem prostor, vsako stanovanje ima nameščeno svojo regulacijsko enoto. Vsako stanovanje ima prezračevanje. Meritve: vsako stanovanje ima svojo meritev porabe hladne vode in elektrike. Števci za njih se nahajajo v hodniku pred stanovanji. Kuhinjska napa: v objektu so predvideni priključki za kuhinjsko napo. Vsa stanovanja imajo vgrajeno klimatsko napravo.
ZUNANJA UREDITEV
Za potrebe parkiranja avtomobilov so pred objektom obstoječa parkirna mesta. Za hrambo smeti je predviden ekološki otok, kjer se nahajajo tudi zabojniki za smeti. V bližini je igrišče za otroke.


Hiter kontakt

Edi Korat

RE/MAX - Nepremičninska družba d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: