facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Split

250.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 2018
  • codeŠifra: I15831

Podroben opis nepremičnine

-

Splitska, Supetar, apartma v novo zgrajeni vili, 91,15m2


Apartma v izmeri 91,15 m2 se nahaja v Splitu na otoku Brač, na odlični lokaciji v bližini morja v centru mesta. Apartma se nahaja v pritličju nove stanovanjske stavbe in je sestavljen iz predprostora, wc-ja, kuhinje z jedilnico, dnevnega prostora, dnevne sobe, dveh spalnic, kopalnice, terase in balkona. Stavba izpolnjuje visoke standarde gradnje, kjer se uporabljajo kakovostni materiali.

Dvorišče ima skupno površino 222m2 in je prekrito z vrhunskim Bračnim kamnom. Zemljišče je popolnoma ograjeno s polno steno, ki zagotavlja intimnost in varnost lastnika. Apartma ima tudi bazen 38,05 m2 in parkirišče znotraj ograjenega dvorišča.

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za PDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o.  izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: