facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

2.124 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 753.1 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 3.339 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1990
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PH01143AK

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Samostojna hiša - vila, 753,1m2, v 3. etažah, Koper– Čežarji, pogled na morje - CENA PO DOGOVORU
  Na odlični lokaciji v Čežarjih prodamo samostojno hišo, zgrajeno l. 1990 ki se redno obnavlja in vzdržuje. Vila je sodobno in bogato grajena. Pripadajoče zemljišče je veliko 3.339m2 in je prefinjeno urejeno ter ograjeno z večjimi cipresami, ki ponujajo visoko mero intimnosti. Nepremičnina ima zelo lep pogled na celoten Koper in okoliško hribovito pokrajino, ima tudi pogled na morje. Vila je 90% zaključena, tako da omogoča dokončanje po potrebah kupca. 

  Na parceli je možno graditi: vrstne hiše, privatne ambulante, motel, restavracije, dom za starejše itd. 

  Površina, razporeditev in lega

  • Hiša je sestavljena iz treh etaž (P+1+M), in obsega 753,1 m2 bruto površine.
  • Razporeditev: hiša ima 2 kuhinje in 3 kopalnice, ostale prostore je možno urediti po lastnih potrebah. Sobe in hodniki so mogočno grajeni, gre za velike prostore s steklenimi površinami, ki dodajo veliko mero svetlosti 
  • Zemljišče v velikosti  3.339 m2 je v celoti ograjeno s cipresami in grmovnicami, predstavlja zemljišče pod hišo, kamnit dovoz in travnato površino okoli hiše. 

  Prenove in opremljenost
  Začetek gradnje sega v leto 1990-1991, od takrat vila še ni bila vseljena. Grajena je počasi skozi vsa leta, narejenih je bilo več izboljšav. Vila je 90% dokončana. Grajena je po ameriškem sistemu s širokimi hodniki, velikimi sobami in z veliko steklenih površin. 

  Zidovi in predelne stene so iz modularnih opečnih votlakov na pasovnih betonskih temeljih. Konstrukcijski zidovi so ojačani s protipotresnimi AB stebrči. Streha in stropovi so iz montažnih AB nosilcev in opečnih polnil. Streha je štirikapnica, dodano toplotno zaščitena in krita s korci. Stene v kuhinjah, kopalnicah in vnski kleti so obložene z ornamenralno keramiko. Fasada je toplotno zaščitena in finalizirana z vodoodpronim obrizgom. Zunanja stopnišča so obložena s ploščami masivnega rdečega granita. Notranja vrata so iz masivnega hrastovega lesa, neserijske izdelave, v lakirani izvedbi.

  Višina stropov: 280cm-340cm

  Dodatne karakteristike

  • Razpoložljivi priključki: vodovod, kanalizacija, elektrika in optika
  • Ogrevanje: talno gretje, lastna kotlarna
  • Parkiranje: pred vilo je veliko parkirišče
  • Luksuz: pogled na morje, velika parcela, možnost bazena

  lokacije in razpoložljiva infrastruktura
  Lokacija je 5min vožnje oddaljena od Kopra. V bližini je vsa potebna infrastruktura. Predvsem pa lokacija omogoča visoko mero miru in intime. 

   

  Ostalo
  Vpisano v ZK in bremen prosto. Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da je kupec dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

  Vabljeni na ogled!

  Hiter kontakt

  Anja Kardum

  Kreativdom d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: