facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Brezovica

800 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 86.1 m2
  • expand_lessNadstropje: 1
  • date_rangeZgrajeno: 2009
  • codeŠifra: es-vnanjegorice

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Prijetno, funkcionalno, svetlo stanovanje s samostojnim vhodom in dvema balkonoma nudi dobro energijo in prijetno bivanje.

 

Stanovanje obsega kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na balkon, dve spalnici (ena z balkonom), kabinet ter kopalnico s kadjo in WC.

 

Stanovanje je sodobno, na novo kvalitetno delno opremljeno. Prvič vseljeno leta 2018. Ogrevanje je urejeno na plin, v stanovanju je internetni priključek (optika) in domofon. Stroški so zelo nizki (po porabi).

 

Stanovanju pripadajo tri parkirna mesta na prostem pred objektom ter shramba v izmeri 3 m2.

 

Stanovanje se nahaja na dostopni lokaciji, cca 5 km od izvoza AC Lj-Brezovica,  v bližini vrtca, trgovine, zdravstvenega doma in zelenih površin za rekreiranje.

 

Stanovanje je pripravljeno za najem, najem je možen takoj.

 

Plačilo najemnine je sprotno, zahtevana je varščina v višini ene najemnine, ki jo najemnik deponira pri lastniku ob sklenitvi najemne pogodbe. Najemna pogodba se sklepa za obdobje enega leta z možnostjo podaljšanja, zaželen je dolgoročen najem.

 

Pogoji najema: stanovanje je primerno za par ali do štiričlansko družino, obvezno nekadilci (malih živali in kadilcev lastnik ne bo sprejel v stanovanje). Najemna pogodba se sklepa za obdobje do enega leta, zaželen dolgoročen najem (pogodb za manj kot 11 mesecev, lastnik ne sklepa).

Kot tretja oseba, ki boste klicali na oglas, ne nosite nobenih stroškov posredovanja. Te bo v celoti pokril lastnik. 

Stroške dodatnih storitev, ki jih je naročil lastnik in niso vključene v plačilo za posredovanje pa si stranki razdelita tako, da najemnik prevzame del plačila v višini 800 €+DDV.

 

VABLJENI K OGLEDU!

Ne zamudite priložnosti za ogled stanovanja, ki združuje prednosti urbanega okolja in bližnje narave.

Hiter kontakt

Erika Setnikar

NEPREMIČNINE PLUS d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: