facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Hrvaška, Crikvenica

450.000 €
= 1.343 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 335.01 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1984
  • codeŠifra: I14149

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Pogled na morje

Podroben opis nepremičnine

-

Selce, kakovostna in prenovljena hiša s šestimi apartmaji, 335 m2.

Zanimiva investicija se nahaja v Selcih v štirih nadstropjih, kjer so trije večji in dva manjša apartmaja in stanovanje po celotnem nadstropju.
Hiša se nenehno vzdržuje z letnimi naložbami. Objekt se razlikuje od drugih zaradi ohranjenega in zelenega okolja ter privlačnosti hiše, kar dokazujejo stalni gostje, ki se vsako leto vračajo. Ena od velikih prednosti je, da ima vsak apartma svojo teraso ali balkon, medtem ko ima prvo nadstropje čudovit pogled na morje.
V letu 2010 smo zamenjali cevi, okna in streho, v tem letu smo obnovili tudi fasado in zgradili pokrito parkirno mesto. Dvorišče je okrašeno z zelenjem, kamnitim žarom in namiznim tenisom. Parkirišče je možno poleg hiše in na zasebnem parkirišču za hišo. Hiša je dobro pozicionirana, do hiše in plaže je le nekaj minut,  Crikvenica pa je oddaljena le štiri kilometre.

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za PDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o.  izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: