facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Kamnik

136.928 €
= 3.112 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 44 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2007
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: PA240209

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkiriščecheck Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

Prodaja se apartma v apartmajskem 4* naselju Eco Terme Snovik, ki se razteza nad termalnim kompleksom. Apartma je zgrajen iz naravnih materialov, kar omogoča sproščeno in udobno počutje v apartmajih in sobah s pomirjujočim razgledom na zeleno dolino in okoliške planine.

Apartma v kompleksu Eco Terme Snovik se nahaja v objektu GABER je v velikosti 46,20 m2 bivalne površine z balkonom v velikosti 4,6 m2. V ponudbeni ceni je vključeno tudi eno parkirno mesto ter stroški predelave priklopa odštevalnih merilnikov toplote, vode in električne energije. Stroški se plačajo po porabi, ogrevanje je ugodno, saj deluje ogrevalni sistem na lesne sekance.

Cena je za apartma  z opremo. Osnovni ceni za apartma se prišteje še cena polovice hodnika, katerega solastnik je kupec predmetnega apartmaja.

Nakup apartmaja je odlična priložnost za vse, ki bi nedaleč od mesta radi preživeli v neokrnjeni naravi, za vse, ki skrbijo za svojo dobrobit in zdravje.  Primeren nakup je tudi za podjetja, katero lahko apartma oddajajo svojim zaposlenim.

Mesečni stroški upravljanja: so približno 100 EUR fiksni ( voda, elektrika, paket Tv, upravnik, sklad, ogrevanje, hišnik, smeti). Ostalo po porabi.

Lokacija:

Kompleks Eco Terme Snovik je od Ljubljane oddaljen 30 km. Bazeni so s termalno vodo, brezžični internet na recepciji in v restavraciji, možnost izposojo koles in uporabe zunanjega fitnesa.

Ta alpski termalni center, ki se nahaja sredi narave v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp, je odlična izbira za edinstveno doživetje aktivnega ali sproščujočega oddiha. Kamnik in Tuhinjska dolina sta oddaljena 9 km.

Sodobno opremljeni apartma se nahaja v hladni senci gozda in ponujajo čudovit razgled na zunanji bazen. Od glavne stavbe so oddaljeni 50 m.

V neposredni bližini lahko obiščete Veliko planino in Menino planino, ki nudita številne privlačne možnosti za sprehode ter kolesarske izlete po okoliških travnikih, pašnikih, sadovnjakih in gozdovih.

Po napornem dnevu se lahko v družbi prijateljev in gostoljubnega osebja sprostite v termalnem bazenu, savni ali z masažo.

Termalna voda v nastanitvi je jasna in čista, bogata s kalcijem ter magnezijem in primerna za kopanje, masaže, pitje ter različne terapevtske tretmaje.

O ponudbi:

Kupec apartmaja bo imel 25% popust pri nakupu wellnes storitev v kompleksu Terme Snovik.

Nakup je možen tudi kot investicija z delnim koriščenjem kapacitete in oddajanjem za ceno glede na višino sezone ter tako delna povrnitev stroškov nakupa.

O Termah Snovik:

ECO usmeritev Term Snovik: v termah so leta 2008 kot prvi v Sloveniji prejeli znak za okolje Ecolabel (Eko marjetica) za okolju prijazno delovanje po kriterijih Evropske komisije, ki se nanaša na izrabo energije, vode, uporabo energentov, ločevanje odpadkov in sodelovanje z okoljem.

Leta 2015 so dobili naziv Slovenia Green Accommodation, s katerim so vključeni v Zeleno shemo slovenskega turizma, znak podeljuje Slovenska turistična agencija STO.

Slikovita, zelena in gričevnata okolica Term Snovik vas bo v času oddiha v termah zagotovo zvabila na svež zrak. Okoliški hribi in doline so primerni za pohodnike in kolesarje, ki bodo navdušeni nad lepotami neokrnjene narave. Čez celo leto so organizirani vodeni pohodi v okolici, obiski kmetij z degustacijo in nočni pohod z baklami.

Ker v napornem, delovnem in z vsemi obveznostmi napolnjenem vsakdanjikom pogosto pozabimo nase, so za goste pripravljene delavnice sproščanja, joge, meditacije in delavnice priprave zdravih jedi.

KNAJPANJE V TERMAH SNOVIK: v Termah so svojo ponudbo so obogatili s knajpanjem, s katerim nadaljujejo tradicijo Kneippovega zdravilišča Kurhaus Kamnik, kjer so že leta 1891 začeli  z zelo uspešnim izvajanjem Kneippovih terapij. Koncept Kneippanja zajema sistem petih stebrov, ki ga je postavil nemški duhovnik Sebastian Kneipp in sicer stebri zajemajo vodila za zdravje telesa in duha: voda, zelišča, gibanje, prehrana in zdrav življenski slog.

Več o sami ponudbi v Eco Termah Snovik lahko  najdete na uradni spletni strani: https://www.terme-snovik.si/

Kupec plača 2 % DPN.

 

Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: