facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Umag-Umago

331.000 €
= 30 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 11153 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: I14800

Podroben opis nepremičnine

Barban, zemljišče z gradbenim dovoljenjem, 11.153m2.

Zemljišče z več možnostmi gradnje in veliko izkoriščenost prostora zaradi svoje velike parcele je zanimiva priložnost za luksuzno nepremičnino ali za komercialni namen z več objekti.
Zemljišče se nahaja na jugovzhodnem delu Istre v bližini mesta Barban. Pridobljeno je gradbeno dovoljenje in z njim je mogoče zgraditi dvonadstropno vilo, gostilno z vinarjem in bazenom 6 x 10 m ali 3 ločene objekte, ki imajo velik bazen. Po trenutnem projektu bi površina zgrajenih objektov znašala 410m2. Na zemljišču je že starejša stavba. Zaradi svoje velikosti bi bila vila v popolni zasebnosti, obdana z visokimi avtohtonimi drevesi in rastlinami, 100m od prvega soseda, ločena od glavne ceste in bi bila oaza miru. Vse upravne takse so poravnane, gradnja se lahko začne takoj.

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za PDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o.  izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.

Hiter kontakt

Karmen Ciber

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: