facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška

7.134.220 €
= 170 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 41966 m2
  • codeŠifra: I16560

Podroben opis nepremičnine

-

Rovinj, stanovanjska cona , 41.966 m2,

Zemljišče se nahaja na vhodu v Rovinj, 500 metrov od morja in 900 metrov od starega mestnega jedra. Površina zemljišča je 41.966m2, skupna površina cone je 58.642 m2. Namen zemljišča je od mešanih - pretežno stanovanjskih do potencialnih poslovnih objektov. Investicijski potencial temelji na gradnji stanovanjskega kompleksa z večdružinskimi stanovanjskimi stavbami in družinskimi vilami v zelenju, z bazeni in površinami za sončenje ter poslovnim prostorom, ki je lahko hotel z največ 40 sobami. Vizija je ustvariti kakovostno, humano in udobno življenje z najsodobnejšo urbano in hortikulturno rešitev ter razpoložljivostjo vseh vsebin in storitev.

Concetta je zasnovana kot tehnološko moderno in arhitekturno tradicionalno naselje z elementi rovinjske in istrske arhitekture, ki bo prostoru zagotovilo dodatno privlačnost in ustvarilo prijeten prostor za bivanje. Splošni urbanistični načrt za to območje predpisuje razvoj urbanističnega načrta (UPU - Concetta-East). 

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za PDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o.  izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: