facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Laško

18.000 €
= 20 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 915 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 490281016-273

Podroben opis nepremičnine

Zazidljivo zemljišče - Prodamo - Laško, Savinjska

V podeželjskem naselju Lahomno pri Laškem imamo na prodaj stavbno zemljišče v velikosti 915 m2. V neposredni bližini ali ob meji sta javna elektrika in vodovod; medtem ko telefonski priključek in meteorne vode potekajo po zemljišču. Dostop je enostaven, urejen po kategorizirani javni asfaltirani cesti. Oddaljenost od mesta Laško znaša 3,5 km.

Podrobna namenska raba so površine podeželjskega naselja. Dopustne gradnje objektov so enostanovanjske in dvostanovanjske stavbe, ter tudi nestanovanjske stavbe npr: garaže in druge kmetijske stavbe. Gradnja je lahko klasična z opeko ali montažna. Tlorisni gabariti: podolgovat tloris v razmerju 1:1,5 do 1:2. Tloris je lahko tudi lomljen, vendar mora biti razvidna podolgovata tlorisna zasnova. Višinski gabariti: na ravnem terenu (K)+P+M ali (K)+P+1; na nagnjenem terenu: K+P, K+M ali K+P+M (klet mora biti vkopana). Kolenčni zid objekta s klasično dvokapnico ali večkapnico je največ 1,2 m. Strehe so praviloma simetrične dvokapnice (lahko tudi v kombinaciji z ravnimi strehami in enokapnicami). Odpiranje strešin je dopustno v obliki strešnih oken in frčad.

Nakup priporočamo vsem, ki si želite postaviti svojo idealno hišo na podeželju, a kljub temu blizu mesta. Zk stanje je urejeno in prosto vseh bremen ter dolgov. Kupec ne plača provizije. Za ogled ali več informacij pokličite. Ugodno prodamo !

Oglejte si videopredstavitev: https://youtu.be/1OeQdO2BBlE
Hiter kontakt

Aljaž Rupnik

RE/MAX - Nepremičninska družba d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: