facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Brežice

30 €/m2
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • codeŠifra: PZ00470MN

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  -

  Na odlični lokaciji v Dobovi (občina Brežice) je naprodaj stavbna parcela v skupni velikosti cca. 4800m2, na kateri je možna gradnja stanovanjsko poslovnih objektov. V dogovoru z kupcem je tudi možnost nakupa samo dela parcele (točna m2 bo znana po geodetski odmeri, parcele od cca. 750m2- 900m2- v primeru nakupa posamezne parcele je cena 35 EUR/m2). Parcela je popolnoma ravna, je na sončni lokaciji, nahaja se v nestrnjenem naselju stanovanjskih hiš in sama velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše uredite še zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor.... Parcela je na lokaciji, kjer imate v bližini ogromno možnosti za krajše ali daljše sprehode – pohode po naravi, kolesarjenje, wellness,……skratka možnost aktivnega preživljanja prostega časa. Vsi komunalni vodi so na oz. ob parceli (vodovod, elektrika, kanalizacija, telekomunikacija)

  Zemljišče se nahaja v krajevni skupnosti Dobova (del občine Brežice), ki šteje približno 6.000 prebivalcev in se razprostira na vzhodnem deli občine Brežice neposredno ob Slovensko- Hrvaški meji z dobro železniško povezavo, saj je v Dobovi največji mednarodni železniški mejni prehod JV Evrope (meddržavni mejni prehod Rigonce). Zemljišče se ponaša z odlično lokacijo v centru Dobove, saj se v njeni neposredni bližini (cca. 500m) nahaja šola, vrtec, banka, pošta, avtobusna postaja in železniška postaja (Povezava Zagreb- Zidani Most (Ljubljana, Maribor)). Hotel Paradiso. Naselja, ki tvorijo krajevno skupnost Dobova, se razprostirajo na vzhodnem delu občine Brežice in neposredno ob slovensko - hrvaški meji, ki s sosednjo KS skupaj štejejo  približno 6.000 in več prebivalcev. Hkrati pa je parcela zanimiva tudi za gradnjo počitniških objektov, saj se v neposredni bližini (cca. 500m) nahajajo Terme Paradiso in Terme Čatež, ki so od parcele oddaljene cca. 5 km.

  Oddaljenost pomembnih krajev od lokacije; - mesto Brežice (5 km, 25 tisoč prebivalcev), Zagreb (20 km ali 20 min), avtocesta LJ-ZG (5km), mednarodni mejni prehod Obrežje (10 min), Bizeljsko-sremiški okoliš (15 km), letališče Cerklje ob Krki (10 min), avtocesta Ljubljana-Zagreb (10 min od lokacije).

  Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje v urbani okolici, hkrati pa tudi v mirnem okolju za življenje. Lahko pa ga izkoristite za postavitev infrastrukture, ki bi služila storitvenim ali turističnimi dejavnostmi.

  Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419.


  Hiter kontakt

  Agenti Celje,

  Agenti nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: