facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, Medlog

175.000 €
= 1.522 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 115 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderEner. izk. G
 • codeŠifra: PH00513MN

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  -

  Na robu mesta Celja, v naselju Medlog – Babno, se je izgradilo »mini naselje«, ki obsega 3 dvojčke oz 6 enot dvojčkov (skupaj tri enote dvojčkov) in dve samostojni hiši. Gradnja se je pričela v 04.2019 in je že dokončana gradnja. Stavbe so sodobno in kvalitetno zasnovane.

  Predmet tega oglasa je hiša-dvojček dokončana » na ključ« z finalno urejeno okolico (zasaditev ali ograja, shramba za orodje, kolesa, toplotno črpalko…asfaltirano parkirišče, urejene poti do vhodnih vrat, ozelenitev trate, pokrita terasa s termotonom v velikosti cca 15m2 …….). Notranjost oz določene materiale (npr. keramiko, in talne obloge) ima kupec možnost izbrati po lastnih potrebah-željah ( v ceni je sicer že vključena tako keramika, kot tudi parketi srednjega cenovnega razreda). Če boste izbrali svoje materiale se bo naredil obračun. Hiše oz stanovanje je grajeno tako da so v spodnji etaži bivalni del (vhod, predprostor, spodnji WC z umivalnikom in večji osrednji prostor z kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom – vse vidno na tlorisu) z izhodom na pokrito teraso in zunanjo shrambo. Po stopnicah (pod stopnicami si lahko omislite še priročno shrambo) pridemo v zgornjo etažo, kjer so 3 spalni prostori, kopalnica z WC-jem in prostorom za pralno sušilni stroj.

  Skratka hiša - dvojček je primerna za štiričlansko družino in ima vsak dvojček po cca 130 m2 površine dela stavbe, kar zajema tudi cca 9 m2 veliko zunanjo shrambo in cca 15 m2 pokrite terase, pripada pa še seveda nekaj zelenice (delu dvojčka, ki ima nekaj več parcele) – atrij, dva P in dostop do vhoda v stanovanje. Skratka vsak dvojček ima cca 105 m2 (tako pritličje, kot nadstropje po cca 57 m2) uporabne površine, kar vam zagotavlja ugodno bivanje na lokaciji na robu mesta Celja. Celotna parcela dvojčka je velikosti cca 490 m2, od tega »zasede« stavba cca 135m2, ostalo pa ostane za parkirišče, dostope do dvojčkov, shrambi, pokriti terasi in atrija. Velikost atrija bo odvisna od tega za katerega dvojčka se boste odločili (spredaj ali zadaj). Pri dvojčku »zadaj« imate poleg hiše še dovolj prostora za postavitev otroških igral, piknik prostor, zelenica......ki  vam omogoča sproščeno bivanje  in kvalitetno preživljanje prostega časa. Pri dvojčku »spredaj« pa imate pokrito teraso in manjši del atrija. Med enotami je postavljena ograja iz okrasnega kamna, med dvojčkoma pa je tako shramba.

  Skratka kakor lahko vidite iz slike je zasnova objektov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni so tudi vsi komunalni priključki (voda, elektrika, telefonija, javna kanalizacija). Streha je dvokapnica, gradnja je klasičen zidak, fasada je 15 cm demit, kpl zunanja okna in vrata so PVC 3 slojna zasteklitev z zunanjimi roletami – krpankami in urejena okolica. Čaka vas hiša-dvojček - novogradnja, katera finalizacija bo lahko v skladu z vašimi željami.V račun lahko vzamemo vaše stanovanje (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji). Cena dvojčka izdelanega na ključ + kpl urejena okolica + pokrit nadstrešek je 175.000 € + DDV (9,5%). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno hišo-dvojček s pripadajočim parkiriščem kpl urejeno dvorišče oz hišo, ki bo kvalitetno izolirana in boste imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda TOP lokacijo.

  Sama lokacija vam ponuja mirno bivanje, do centra Celje in vseh institucij ( trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna...do centra mesta) imate cca 2 km, oz nekaj min z avtom, do odcepa AC Celje Lopata pa je prav tako cca 2 km. Seveda pa vam narava v smeri proti Lopati in naprej proti Šmartnem v Rožni dolini omogoča krajše ali daljše sprehode, kolesarjenje..... Skratka dvojček se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in še vedno dovolj blizu centra mesta da imate vse "pri roki".

  NA VOLJO SAMO ŠE EN DVOJČEK OZ DVE ENOTI DVOJČKA (12.2019).

  Za več informacij nas lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si


  Hiter kontakt

  Agenti Celje,

  Agenti nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: