facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Vojnik

138.000 €
= 465 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 296.5 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 897 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1972
  • date_rangeAdaptacija: 2014
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PH00083MN

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

V stanovanjskem naselju v Vojniku se prodaja samostojna stanovanjska (več stanovanjska) hiša, ki je redno vzdrževana, obnavljana, ampak tudi potrebna določenih adaptacij. Hiša stoji na zemljišču skupne velikosti 897m2, kar vam poleg parcele, ki jo zaseda hiša, s škarpami urejen zelenjavni vrt in tlakovano dvorišče, omogoča da imate, prostor za bazen, otroško igrišče, zelenico ali kar piknik prostor. Hiša se nahaja v slepi ulici (v nadaljevanju je samo še nekaj hiš) in je tako poskrbljeno za varno igranje vaših otrok na dvorišču in seveda mirno okolje. Lokacija je na sončni legi, ravno toliko »dvignjena« nad trgom Vojnika, da se vam izpred hiše in balkonov odpira lep pogled na okolico – mesto Vojnik.

Sama hiša je bila v osnovi zgrajena l. 1972, vendar je bila v l. 2005 – 2014  delno obnovljena (kpl streha Gerard, zračni most, izolacija…. z žlebovi v l. 2011, stanovanje v drugem nadstropju skoraj v celoti v l. 2011 (kpl kopalnica, delno instalacije, tla stene, klima….), peč na drva oz možno tudi na pelete v l. 2011, toplotna črpalka za toplo vodo – 300 l v l. 2014, srednja kopalnica v. l. 2005, spodnje stanovanje kpl narejeno v l. 1993…….Vso okna v hiši so lesena dvojna zasteklitev  in zunanje PVC rolete, ogrevanje radiatorsko (delno so radiatorji zamenjani, delno pa so še rebrasti), s tem da je v pritličju glavna kurilnica – peč, v vsakem nadstropju pa je še kaminska peč oz v zgornjem nadstropju zidan kamin, v srednjem in zgornjem stanovanju je klima, ele števci so ločeni za oba stanovanja (pritlično stanovanje je na števcu od srednjega stanovanja), skupni števec za vodo, urejen priklop na javno kanalizacijo, KTV, telefonski priključek, skratka hiša je kpl komunalno urejena. Fasada je navaden omet.

Sama hiša ima 3 etaže in skupaj 3 ločena stanovanja , vsako ima svoj vhod, urejeno je etažiranje in po etažnem načrtu spadata skupaj stanovanje v pritličju – cca 40 m2 2S sobno in stanovanje v prvem nadstropju – cca 82 m2 + 14m2 balkon - 3 sobno in drug etažni del stanovanje v drugem nadstropju – cca 80m2 + 15m2 balkon s shrambo v pritličju, skupni prostori predstavljajo stopnišče (je pa možno naredit popolnoma ločen vhod za stanovanje v drugem nadstropju) in se tako prodaja hiša v kpl ali pa po obeh etažni delih (1. del stanovanje v pritličju in prvem nadstropju in 2. etažni del stanovanje v drugem nadstropju) s pripadajočim zemljiščem (urejena parcelacija).

Dejansko pritlična etaža obsega: vhod, hodnik, shrambo za orodje (včasih bila garaža a so jo predelali v shrambo za orodje in eno sobo- spalnico),  shrambo za ozimnico, kurilnico in stanovanje, ki obsega: kuhinjo z jedilnico, dnevna soba z izhodom na zelenico pred hišo, spalnico (narejena iz garaže) in kopalnico z WC-jem. Po zidanem stopnišču se pride do medetaže, kjer je glavni vhod v hišo in nato v srednje stanovanje ki obsega:

Kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo z izhodom na balkon, dve spalnici (iz ene je izhod na balkon) in kopalnica z WC-jem. V nadaljevanju pa po stopnicah pridemo v drugo nadstropje, kjer je po tlorisu identično stanovanje in obsega:

Kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo z zidanim kaminom, dve spalnici (ena izhod na balkon) in kopalnica z WC-jem.

Dostop do pritličnega stanovanja je brez vsake stopnice, tako da je stanovanje primerno tako za starejše kot tudi za vse, ki jim stopnice predstavljajo oviro, iz stanovanja je tudi direkten izhod na zelenico, kar daje stanovanju še posebno vrednost.

Sama lokacija vam omogoča, da živite v mirnem naselju, do bližinjih ustanov kot so vrtec, OŠ, trgovina, avt postaja, zdravstveni dom.... pa je vsega nekaj min hoje. Okolica  pa vam nudi možnost krajših ali daljših sprehodov – pohodov.

 Za več informacij oz ogled smo vam na razpolago na 041/538-419. V primeru da morate za nakup te nepremičnine prodati svojo vam bomo z veseljem pomagali pri prodaji le-tega. Nudimo vam varen nakup – prodajo, svetujemo pri financiranju…….


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: