facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Šmarje pri Jelšah

44.500 €
= 293 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 152 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1982
 • date_rangeAdaptacija: 2004
 • reorderEner. izk. G
 • codeŠifra: 20160215BOQ86MN

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Terasa
 • Luksuz
  check Bazen

Podroben opis nepremičnine

-

Na lepi s soncem obsijani lokaciji, z razgledom na bližnje gričevje, se prodaja popolnoma opremljena stanovanjska hiša, ki je nekako sestavljena iz starejšega dela hiše, ki je bil zgrajen l. 1941 in novejšega, ki je bil zgrajen l. 1980. V večini pa je bila nato še hiša obnovljena l. 2004 (kpl streha opečnata kritina, delno zračni most, vsa okna – lesena termopan, delno fasada – lesene obloge, pokrit nadstrešek v velikosti cca 35m2 – tegola, elektro in strojne instalacije....). Iz tega izhaja da je današnjo obliko hiša dejansko dobila l.2004. Hiša oz kpl poslopje ima  cca 152 m2  tlorisne površine (če prištejemo še neizdelano mansardo je še cca 50m2 več), kar zajema cca 75m2 stanovanjske površine (plus cca 50 m2 neizdelane mansarde), 35m2 pokrite terase (ki se lahko tudi zapre delno ali v celoti in si po potrebi povečate stanovanjski del)  in cca 52m2 prostorov, ki predstavljajo klet, garažo z kurilnico in prostor za drva, orodje..... Ob stavbi je še manjše gospodarsko poslopje, primerno za orodje. Sama hiša je kvalitetno grajena (stari del hiše ima temelje grajene iz kamnitih skal, nov del pa iz betonskih zidakov), talna in prva plošča je v celoti betonska, plošča med stanovanjskim delom in mansardo pa je lesena. Celotna parcela, ki se prodaja je velika 2140 m2 ima naklon in si lahko uredite večji zelenjavni vrt, lahko si omislite tudi kakšen vinograd (v preteklosti je že bil), sadovnjak, ali pa vam travo popase kakšna ovčka ali koza. Hiša ima urejen priklop javnega vodovoda, elektrike, telefonski priključek, svojo SAT-TV anteno, CK je na drva ali na olje (dve peči),  greznico, dostop do hiše je po asfaltirani cesti...skratka vsi pogoji za normalno bivanje so izpolnjeni. Hiša je dejansko vseljiva takoj, hkrati pa se vam ponuja bivanje v zelo mirnem naravnem okolju, kjer so najbližji sosedje ravno prav odmaknjeni, da imate svojo zasebnost. Hiša ima dejansko dve (z mansardo tri) etaži in bivalna etaža  etaža obsega:
- zunanjo pokrito teraso iz katere se vam ponuja lep razgled na okolico, predprostor,  kuhinjo z jedilnico (kpl opremljena kuhinja, jedilna miza s stoli in kotno garnituro),  dnevno sobo, spalnico, otroško sobo z izhodom na teraso, shrambo oz prostor skozi katerega se pride v kopalnico (kopalna kad,  umivalnik, prostor za pralni in sušilni stroj  in el. bojler) in ločen WC. Glavni vhod v stanovansjki del je po stopnicah iz terase. Kletno – pritlični del pa obsega:
- shrambo v kleti, garažo z kurilnico, prostor za drva in cisterno za olje in še dodaten prostor za orodje (v večini vse pod pokrito teraso).
Sama lokacija je cca 4km oddaljena od centra Šmarja pri Jelšah, kjer imate vrtec, šolo, trgovino, železniško ali avtobusno postajo, zdravstveni dom.... Lokacija je zelo mirna in sončna, v bližini je nekaj stanovanjskih hiš in nekaj vikendov, vendar imate glede na lokacijo in sosede svoj mir, saj je del kjer je dvorišče oz terasa orientiran stran od ostalih, pred hišo pa je prostor za parkiranje večih avtomobilov. Za več informacij in oglede pokličite na 041/538-419.


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: