facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šentjur

25.000 €
= 362 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 69 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PZ00316MN

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  V lepem naravnem okolju cca 5 km od Gorice pri Slivnici oz cca 10 km od Šentjurja je naprodaj zemljišče v skupni velikosti 9840m2. Do parcele, ki se nahaja v naselju Javorje, se pripeljete po glavni cesti mimo Slivniškega jezera ( za vse ki ste ljubitelji ribolova) in nato še cca 300 m po delno utrjeni cesti, ki vodi naprej do sosedov, zadnjih cca 100m pa je zaradi neuporabe prerasla trava, čeprav je tudi tukaj že bila utrjena cesta (potrebno samo obnovit). Zemljišče je delno kmetijsko – 6287 m2 (primerno za kakšen večji vrt, nekaj pa je naklona in vam lahko popase kakšna koza ali ovca), delno gozd – 3057 m2 (imate poskrbljeno za kurjavo z drvami) in delno stavbno – 496 m2 (po namenski rabi površine razpršene poselitve). Na zemljišču je tudi gospodarsko poslopje velikosti 69 m2, ki je bilo preurejeno za »zasilno« bivanje, oz za »vikend varianto«. Pred časom se je že izvajal postopek pridobitve gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo, vendar ni bilo speljano do konca (lahko boste vi kot nov lastnik). Možen je tudi priklop na elektriko in javni vodovod, saj so vsi priključki ob cesti na parcelo. Lahko pa si seveda gosp. poslopje obnovite oz predelate v stanovanjski objekt. Sama lokacija je skoraj ves dan obsijana s soncem, kar pomeni, da si imate priložnost izgraditi stanovanjsko hišo ali bivalni vikend, ki vam omogoča preživljanje prostih trenutkov na sončku.

  Sama okolica vam omogoča umirjeno življenje v naravnem okolju saj so parcele obdane delno z gozdovi, delno z pašniki oz travniki,  bližnji sosedje pa vam omogočajo brezskrbno bivanje, seveda pa tudi mir saj je najbližnji sosed cca 200m oddaljen.

  Za vse ljubitelje narave, miru, gozdnih sadežev in ustvarjanje lastnega vikenda - hiške priporočamo da si ogledajo lokacijo. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/538-419.

  Hiter kontakt

  Milan Nerad

  Agenti nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: