facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik

50 €/m2
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 2018
  • codeŠifra: PZ00362MN

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

-

V naselju Otemna  -  Šmartno v Rožni dolini, kraj z izredno bogato zgodovino, kraj ki se nahaja ob severnem delu Celja in po katerem je dobilo ime Šmartinsko jezero, se na izredno lepi sončni, razgledni lokaciji  prodaja parcela – stavbno zemljišče (manjši del je kmetijsko). Parcela ima rahel naklon in je velikosti 819m2 ter se nahaja oz cca 2 km od centra Šmartnega (cerkev, trgovina, gostišče,.....).

Zemljišče se nahaja na sončni legi, dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti (pravkar poteka prenos lastništva ceste na občino) in ker je nestrnjeno naselje, je urejeno tudi vzdrževanje – pluženje ceste. Parcela ima rahel naklon, s pogledom proti Celju, oz zelenim gričem za njim in proti Savinjski dolini, kar lokaciji daje še dodatno privlačnost.  Lokacija vam nudi mir, »objem« narave sicer je  nekaj sosedov, vendar vam velikost in lega parcele zagotavlja dovolj zasebnosti. Seveda pa je parcela tudi dovolj velika, da boste lahko poleg hiše »z dodatki«, imeli tudi dovolj prostora za zelenjavni vrt, sadno drevje, zelenico, otroško igrišče, bazen, piknik prostor….. Trenutno na parceli ni ničesar  in tako boste lahko po ureditvi dokumentacije pričeli z gradnjo. Ob parceli so komunalni priključki (voda, elektrika in telefonija, po prostorskem planu je predvidena čistilna naprava).

Sama lokacija pa je dovolj blizu Celja in AC odcep Lopata, da ste v vsega nekaj min v mestu ali na AC, ali po opravkih, hkrati pa si boste uredili svoj »mirni bivalni kotiček« v objemu narave in sosedov.

 Za vse informacije nas lahko pokličete na 041/538-419 in se tudi dogovorimo za ogled. 


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: