facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana okolica, Domžale

215.000 €
= 1.606 €/m2*
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 133.9 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 58c22

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Vrt

Podroben opis nepremičnine

133,9 m², samostojna, zgrajena l. 2019, 415 m² zemljišča, P+M, hiša se nahaja na mirni lokaciji, 3. podaljšana GF, ob Kamniški Bistrici, obkrožena z zelenimi površinami, le 3 km oddaljena od AC priključka Šentjakob, trenutno potekajo zaključna gradbena dela, prodamo. Cena: 215.000,00 EUR

Selu pri Ihanu, le nekaj minut vožnje do Ljubljane, vam ponujamo novozgrajeno samostojno družinsko hišo, dokončano do III. podaljšane gradbene faze, katera se nahaja v mirnem okolju, ob Kamniški Bistrici, obkrožena s travniki in gozdovi.

Parcela obsega 415 m², na vzhodnem delu so parkirne površine, na zahodnem (popoldansko sonce) pa so predvidene zelene površine za preživljanje prostega časa in vrt.

Tloris objekta v skupni izmeri 81,72 m² obsega dve etaži (P+M), s skupno površino 133,9m², od tega pritličje obsega 63,49 m², mansarda pa 69,60 m².

Zasnova hiše je prilagojena sodobnim družinskim potrebam in v pritličju predvideva:

· velik odprt dnevni prostor v skupni izmeri 37,88 m², usmerjen proti zahodu (s čimer je zagotovljena obilica svetlobe in popoldanskega sonca),

· kuhinjo v izmeri 11,96 m²

· garderobo v izmeri 4,65 m²,

· manjše sanitarije v izmeri 1,5 m² in

· hodnik v izmeri 7,5 m².

Z dnevnega prostora se dostopa do zunanje terase v izmeri 24 m², orientirane proti zahodu.

Ostale površine pritličja vključujejo stopnišče, preko katerih se dostopa v mansardo, ki obsega 69,60 m².

V zasnovi objekta se mansarda preko hodnika v velikosti cca 9,3 m² odpira v tri večje posamezne dele:

· spalnico v izmeri 12,12 m², s katere se dostopa do garderobe v izmeri 4,99 m² in kopalnico v izmeri 4,19 m²,

· v otroški sobo v izmeri 12,84 m²,

· v hodnik, ki služi kot kabinet preko katerega se dostopa v ostroško sobo v izmeri 12,85 m² in večjo kopalnico v izmeri 8,82 m².

Hiša je zgrajena do III. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da bo za navedeno ceno zgrajen objekt z zaključenim zunanjim ovojem (fasada, streha), stavbnim pohištvom (okna, vrata), z vsemi komunalnimi priključki pripeljanimi do objekta in grobo urejeno okolico (utrjeno nasutje, humusiranje, vgrajena čistilna naprava).

Vgrajeno bo PVC stavbno pohištvo tipa Termoglas 92 s trojno zasteklitvijo in faktorjem prevodnosti stekel 0,5W/m²K, ki se uvršča med najbolj varčna na tržišču, s skritim okovjem, vgrajenimi podometnimi žaluzijami (opcijsko zunanja podometna roleta)  proizvajalca Termoglas.

Dostop do objekta bo urejen na vzhodni strani objekta, kjer so tudi predvidene parkirne površine. Komunalna oprema je zagotovljena, javna cesta je asfaltirana, do objekta pa bo pripeljan tudi vodovod, elektrika, telekomunikacijski priključek… Meteorne vode se ponikajo na parceli, odvajanje fekalnih vod bo urejeno preko MČN, v skladu z občinskimi načrti pa je predvidena izgradnja kanalizacije.

Predvidena energetska bilanca objekta je razvidna iz projektne dokumentacije.

Vsa gradbena dokumentacija (gradbeni dnevnik podpisan s strani nadzornika,  izjave o lastnostih, meritve,…) bo urejena in predana kupcu za izdelavo dokumentacije, ki jo bo potreboval v postopku pridobivanja uporabnega dovoljenja.

Prednosti lokacije in objekta, ki jih velja izpostaviti:

· Nekaj minut oddaljeno od Ljubljane, hkrati pa se lokacija nahaja v objemu zelenih površin in le 200 metrov oddaljena od Kamniške Bistrice, kjer so že v večjem obsegu urejene sprehajalne poti.

· odprta terasa in zelene površine orientirane na zahod.

· Objekt je zasnovan tako, da daje velik poudarek funkcionalnosti posameznih prostorov, ki se skladajo s konceptom in modernim utripom sodobne družine. 

· Klasična gradnja pri kateri so uporabljeni kvalitetni materiali in upoštevani sodobni standardi vgradnje.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo med kupca in prodajalca tako, da kupec plača 2%+ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo

Hiter kontakt

Anže Nahtigal

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: