facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Velenje

204.900 €
= 1.307 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 156.82 m2
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: 34768

Podroben opis nepremičnine

156,82 m², 4-sobno, dupleks, zgrajeno l. 2018, 2/3 nad., nadstandardno, arhitekturno dovršeno in tehnološko napredno stanovanjo v zelenem okolju, prodamo. Cena: 204.900,00 EUR

Vila blok Ljubečna

V Ljubečni pri Celju se v večstanovanjskem objektu, ki je bil dokončan in je pridobil uporabno dovoljenje leta 2017, nahaja nadstandardno stanovanje, zasnovano za tiste, ki cenijo arhitekturno dovršenost, kakovostne materiale, napredne tehnične rešitve ter neposreden stik z naravo.

Vila blok Ljubečna predstavlja visok standard bivanjske kulture, saj je v njem le 12 stanovanj. Stanovanje ima teraso oz. ložo, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo.

Arhitekturna posebnost objekta je v delitvi na dva ločena sklopa, ki sta povezana z zastekljenim stopniščem. Tako se objekt tudi vizualno ločuje od tipičnih večstanovanjskih objektov. Stanovanje ima zaradi navedene posebnosti orientacijo in naravno osvetlitev z vsaj treh strani neba, kar zagotavlja nadpovprečno svetlost v prostorih.

Stanovanju pripada pokrito parkirno mesto pod objektom in shramba v kleti. Moderno in prostorno dvigalo omogoča enostaven prenos najrazličnejših stvari od avtomobila do stanovanja. Stanovanju pripada še zunanje parkirno mesto. Na voljo je tudi parkirno mesto za invalidne obiskovalce.

Dupleks stanovanje navdušuje tako z veliko površino, kot tudi z izjemno prostornino, ki daje občutek prostorske brezmejnosti.

Lokacija vila bloka

BLIŽNJA OKOLICA

Objekt se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, pošte in supermarketa Tuš. V bližini je priključek na avtocesto, trgovski center Citycenter Celje je oddaljen zgolj 5 km, center mesta Celje pa 7 km. Lokacija objekta je umaknjena iz mestnega vrveža in se nahaja ob zelenih ter rekreacijskih površinah, kar omogoča udobno in sproščeno bivanje in prijeten počitek po vsakodnevnih službenih in drugih zadolžitvah. Zaradi bližine šole in vrtca, ki sta dostopna peš, je lokacija primerna tudi za mlade družine.

ODLIČNO IZHODIŠČE

Bližina avtoceste in Celja ter dejstvo, da se odcep za Ljubečno nahaja približno na polovici poti med Mariborom in Ljubljano, predstavlja odlično povezavo do treh pomembnih slovenskih mest. V bližini, le 1,5 km od stavbe, je priključek na avtocesto. Hitro dostopna so tudi mesta Slovenske Konjice, Velenje, Slovenska Bistrica in Rogaška Slatina. 200 m 250 m 1,5 km 5 km 7 km Osnovna šola Ljubečna Vrtec Ljubečna TUŠ Center Pošta Priključek na avtocesto City center Celje Mestna občina Celje Vila blok Ljubečna Slovenske Konjice.

Tehnični podatki

Gradbena konstrukcija

Gradbena konstrukcija sten je izvedena s t.i. Quad – Lock sistemom, ki ga odlikuje:

* U=0,28W/m²K,

* mnogo višja K-vrednost pri enaki debelini zidu,

* paroprepustnost in vodoodpornost,

* kakovostna zvočna izolacija,

* izredno visoka stopnja trdnosti,

* enostavna izvedba utorov za napeljave (rezanje),

* hitra izvedba fasade (izolacija je že postavljena in popolnoma ravna).

Predelne stene v stanovanjih so iz mavčno kartonskih plošč na podkonstrukciji debeline 12,5 cm. Predelne stene so toplotno in zvočno izolirane.

Strojne instalacije in naprave

Ogrevanje je izvedeno s sodobnimi plinskimi pečmi Immergas Zeus Superior 26 2 ERP in talnim gretjem nemškega proizvajalca Multibeton. Prednost sistema multibeton je v tem, da se ga projektira za vsak prostor posebej, izvedba pa omogoča, da talno gretje ob zunanjih stenah zagotavlja višjo temperaturo, kot v notranjosti prostora. Na ta način se izboljša izkoristek in prepreči kroženje zraka v prostoru. Vsaka soba ima lasten termostat in se lahko upravlja povsem ločeno od ostalih prostorov.

Vsako stanovanje ima lasten števec za porabo vode in elektrike ter plinomer, kar omogoča plačevanje stroškov po dejanski porabi. Priprava tople sanitarne vode je predvidena z uporabo plinskega kotla, ki ima integrirano hitro pripravo sanitarne vode z vgrajenim internim inox bojlerjem prostornine 54 litrov.

Kot cenovno učinkovito alternativo ogrevanju na plin, je vsako stanovanje dodatno opremljeno s klimatsko napravo, ki jo je možno upravljati z daljincem in preko Interneta preko WiFi modula, ki je že vgrajen in pripravljen za uporabo. Klime so namenjene tudi hlajenju prostorov v poletnih mesecih.

V sanitarnih prostorih je predvideno prisilno prezračevanje preko lokalnih odvodov z uporabo odvodnih ventilatorjev Vortice tip Quadro mic 80, ki zagotavljajo pretok zraka do 110 m3/h.

Električne instalacije in oprema

Svetilke na stopniščih in v kletni etaži se prižigajo avtomatsko s pomočjo vgrajenih senzorjev, ko senzor zazna obiskovalca. Za razsvetljavo dovoza v garažo in za razsvetljavo ploščadi pred glavnim vhodom so vgrajene svetilke v fasadi, ki se prižgejo samodejno, ko se stemni.

Vsako stanovanje je opremljeno s predpripravo za storitve Interneta, telefonije in televizije. V sobah so priključki za internet, v dnevnem prostoru so priključki za Internet in kabelsko televizijo. V vsako stanovanje je iz kletne omarice napeljan optični kabel, telefonski kabel in koaksialni kabel.

Vtičnice in stikala so višjega cenovnega razreda in sodobne oblike, izdelani v italijanski multinacionalki Urmet.

Sanitarna oprema

Vgrajena je oprema prve kvalitete, kot na primer sanitarna oprema ROCA tip Hall, sanitarne armature Grohe Euroeco, odtočni sifoni Viega, protismradni talni sifoni in vgradni kotlički TE-CE. Kopalniške kadi so Kolpasan Elektra.

Dvigalo

V objektu je vgrajeno sodobno dvigalo Otis GEN2 Comfort, ki med drugim stanovalcem omogoča, da iz parkirnega mesta v kleti vstopijo v dvigalo z morebitno prtljago in izstopijo v željeni etaži, brez potrebe po uporabi stopnic.

Keramika in parket

V stanovanjih je vgrajena vrhunska keramika Valentino Fashion Coffee in Valentino Diamond White. Na vhodni ploščadi je vgrajena keramika Marazzi Season Outdoor, ki ima zelo visok faktor protizdrsnosti R-11, ki presega zahtevana priporočila v zvezi s protizdrsnostjo.

V stanovanjih je večji del površine tal obložen z redko različico masivnega parketa, imenovano hrast tehno. Posebnost parketa je v dimenzijah 300 mm x 10 mm x 10 mm in v raznolikosti odtenkov, ki naredijo prostor zanimiv, še preden vanj namestimo notranjo opremo.

Stavbno pohištvo in žaluzije

V vseh stanovanjih so vgrajena protivlomna in protipožarna vrata. Stavbno okovje je PVC/ALU VEKA Softline 70. Garažna vrata so avtomatska, proizvajalca Hörmann. Vsa okna v stanovanjih so opremljena z zunanjimi žaluzijami slovenskega proizvajalca Medle, ki je priznan dobavitelj tudi na trgih zahodne Evrope, serije 65 mm. Žaluzije na balkonih se upravljajo s pomočjo večkanalnega daljinca Elero, preostale žaluzije pa prav tako na daljavo, s pomočjo stenskih stikal Urmet.

Električno gretje

Poskrbljeno je tudi za električno gretje odprtih teras v stanovanjih, dohodnih poti in žlot, kar je še posebej dobrodošlo v obdobjih, ko je zunanja temperatura nižja od 0°C. Električno gretje poveča udobje in poskrbi za večjo varnost, saj se znatno zmanjša možnost zdrsa in posledično padca.

Kontrola pristopa, domofon in alarm

Da, poskrbljeno je tudi za:

• sodobno kontrolo pristopa,

• alarmni sistem za vsako stanovanje,

• barvne domofone.

Zgoraj navedene rešitve zagotavlja italijanska multinacionalka Urmet.

Podprti so naslednji načini vstopanja v objekt in v stanovanje:

• možno je vstopanje skozi prednja in zadnja vrata v objekt in v stanovanje z uporabo enega samega obeska, ki je obenem tudi daljinec za odpiranje garažnih vrat

• vrata v objekt in v stanovanje lahko odpremo obiskovalcem preko barvnega domofona Urmet Folio

• vsakemu stanovanju pripada več izvodov kodiranih ključev, kjer en sam ključ odpira prednja in zadnja vrata v objekt ter vhodna vrata v stanovanje.

Vsako stanovanje je opremljeno tudi z alarmom Urmet.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

Hiter kontakt

Anže Nahtigal

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: