facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana okolica, Kamnik

105.000 €
= 340 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 308.4 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 5bbc8

Podroben opis nepremičnine

308,4 m², samostojna, zgrajena l. 1985, 1.056 m² zemljišča, K+P+M, samostojna hiša v III. gradbeni fazi se nahaja na mirni lokaciji, na robu zazidljivosti, v objemu zelenih površin, v neposredni bližini kamniške obvoznice, predmet prodaje je solastniški delež 1/2. Vsi priključki na parceli, prodamo. Cena: 105.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše v III. gradbeni fazi, kise nahaja na obrobju Kamnika, v objemu zelenih površin in tik ob kamniški obvoznici (trgovski center, gostinski lokali, ostale storitvene dejavnosti).

Parcela je odprta proti vzhodu in jugu, s pogledom na Kamniško Savinjske Alpe. Okoliške zelene površine ponujajo obilo možnosti za šport in rekreacijo, le nekaj minut hoje je oddaljen Arboretum Volčji Potok.  Del zemljišča se nahaja v območju kmetijskih zemljišč (314 m²).

Etažnost stavbe je  klet, pritličje in mansarda. Na parceli so vsi komunalni priključki (voda, telekomunikacije, elektrika).

Zemljišče je prosto vseh bremen.  Za objekt je izdano dovoljenje za nadomestno gradnjo. Predmet prodaje je solastniški delež ½. Objekt ima hišno številko in je vpisan v kataster stavb. Hiša je etažirana na dva stavbna dela na način, da vsakemu delu stavbe pripada del kleti, pritličja in mansarde. Etažna lastnina še ni vzpostavljena. Stavba se nahaja na območju kjer je dovoljena dvostanovanjska gradnja.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem je možen takoj po plačilu celotne kupnine.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo tako, da kupec plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

Hiter kontakt

Anže Nahtigal

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: