facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Hrvaška, Umag-Umago

310.000 €
= 484 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 640 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: de098

Podroben opis nepremičnine

640 m², samostojna, zgrajena l. 1945, 1.913 m² zemljišča, K+P+M, hiša se nahaja na strateški lokaciji v Umagu, z 9 ločenimi bivanjskimi enotami, zunanjim pokritim bazenom in letno kuhinjo, primerna predvsem za investicijo, hostel, RB&B, oddajanje v najem, možna legalizacija v več ločenih stanovanjskih enot, prodamo. Cena: 310.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji starejše mediteranske hiše z 9 ločenimi bivanjskimi enotami, ki se nahaja na strateški lokaciji v neposredni bližini centra mesta Umag, cca 6 km oddaljena od AC priključka Umag in Buje, tik ob slovenski meji.  

Objekt z okolico predstavlja potencial predvsem za investicijo. Možna je preureditev v hostel ali za nadaljnji najem za kratkoročno oziroma dolgoročno obdobje. Objekt je zasnovan tako, da je z legalizacijo možna tudi sprememba namembnosti v večstanovanjski objekt in nadaljnja prodaja po posameznih etažnih delih stavbe.

Etažnost objekta je klet + pritličje + mansarda.

Neto površina posamezne etaže znaša cca 220 m². V kletnem delu je odprt prostor v izmeri cca 100 m², s šankom in kaminom na drva v sredini, ki služi kot jedilnica in prostor za druženje. V kletnem delu se nahajajo še ločene sanitarije (M/Ž), prostor za kuhinjo, garaža in rezervoar za vodo s kapaciteto cca 50 m².

V pritličju so tri ločena 2-sobna stanovanja, v izmeri cca 75 m² na posamezno stanovanje, vključno s teraso.

V mansardi je šest 1-sobnih stanovanj oziroma garsonjer, v izmeri cca 35 m² na posamezno enoto.

Celotno parcelo obdaja avtohtono mediteransko grmičevje (palme, lovorikovci,…) kar zagotavlja popolno intimnost za uporabnike. Na parceli se nahaja še pokrit bazen, poleg katerega stoji lopa, predvidena za rušenje. Na tem mestu je smiselna ureditev letne kuhinje s teraso.

V okviru zemljišča so urejene površine za parkiranje na katerih je možno parkirati vsaj 15 osebnih vozil.

Notranjost objekta je potrebna osvežitve, z razliko od nosilne konstrukcije, ki je v dobrem stanju, prav tako streha in fasada, ki je v celoti obložena s naravnim kamnom. Vložek v vzdrževalna dela v objekt je odvisen od zahtev posameznika.

Umag se ponaša z bogato zgodovino, o čemer pričajo še ohranjena obzidja, baročne zgradbe in cerkve. Čisto morje se razteza na obali v dolžini 45 km. Za ljubitelje navtike je v bližini luka Umag, kjer so zagotovljene kapacitete za privez. Poleg navedenega pa Umag  nudi vso infrastrukturo, ki jo v današnjih časih potrebujemo pri vsakdanjih opravilih. Posebej gre poudariti urejene kolesarske steze, ki povezujejo vsa pomembnejša mesta v Istri.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem je možen po plačilu celotne kupnine oziroma po dogovoru.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla znašajo v višini 4%+ddv in se delijo med kupca in prodajalca tako, da vsak plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo. 

Hiter kontakt

Anže Nahtigal

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: