facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ptuj

109.900 €
= 683 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 161 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 700 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1977
 • date_rangeAdaptacija: 2006
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 1262

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Prodaja, Hiša, Samostojna, Podravska, Ptuj

  Samostojna hiša se nahaja sred naselja Orešje, oddaljena le dva in pol kilometra iz centra Ptuja.

  Hiša je bila  vseljena leta 1983. Prva etaža zajema garažo iz katere vstopamo v manjši predprostor, shrambo, kurilnico, deponijo za kurilno olje. Nekaj stopnic nas vodi do predprostora z glavnim vhodom, kopalnico s tuš-em in wc-jem, pralnico ter likalnico.  V naslednji etaži se nahaja kabinet, kuhinja, povezana z velikim dnevnim prostorom (cca 35 m2) iz katerega je urejen izhod na teraso. Možnost ureditve kamina. V naslednji etaži sta dve sobi ter kopalnica. Še više je urejena čudovita galerija, ki se koristi kot prostor za fitnes.  Tlaki v vseh sobah so v parketu, v dnevnem prostoru urejeno talno ogrevanje. Hiša je povsem izkoriščena in redno vzdrževana. Urejeni priključki za vodo, elektriko, telefon, kanalizacijo, v ulici je tudi mestni plin. Ogrevanje urejeno centralno na kurilno olje. V letu 2006 je bila povsem obnovljena kurilnica. Hiša je klasične gradnje, krita na novo s pločevinasto kritino leta 2005, v letu 2006 menjana okna v PVC izvedbi (troslojni) - sprednji del ter ostala velika okna, še potrebna menjave zadnja stran, kjer so še okna dokaj ohranjena,

   

  ob istem času je bila prebarvana fasada.  Zemljišče meri skupno 700 m2 in je v celoti pozidljivo, ograjeno, v zadnjem delu se teren viša zato so izvedene terase tako, da je zemljišče povsem izkoriščeno.

  Sama lokacija Vam ponuja mir in naravo, ter hitro dostopnost do mesta.  Nepremičnina je dobro in redno vzdrževana ter kliče po družbi, ki bi ji dala svoj pravi pomen doma kot je bilo doslej.  Lepo vabljeni k ogledu.

  Kupec prost plačila za posredovanje! 

  Hiter kontakt

  Milena Jančič

  M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: