facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ig, Draga

65.000 €
= 183 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 355 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1458 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1965
  • date_rangeAdaptacija: 1999
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: 101170-102

Podroben opis nepremičnine

Iščemo kupca s poslovno idejo za poslovnostanovanjsko hišo, ki se nahaja v naselju Draga v občini Loški Potok v bližini Kočevja in Ribnice.

Objekt ima v pritličju velik poslovni prostor, kjer se lahko opravlja razne dejavnosti, kot so pekarna, gostilna, storitvene dejavnosti kot so mehanična delavnica, vulkanizerstvo, proizvodni obrati lesne industrije, predelave plastike ter razne ostale obrti. V zgornjem nadstropju je prostorno večsobno stanovanje, ki je ob rahli osvežitvi primerno za takojšnjo vselitev in bivanje. Poleg je še prostorna neizdelana mansarda v kateri se lahko naredi apartmaje, kjer bi bili najbolj koristni v kombinaciji s turistično oziroma gostinsko dejavnostjo.

Objekt ponuja 355 m2 uporabne površine in leži na parceli velikosti 1458 m2. Do njega vodi urejena asfaltna cesta, pred njem so urejena parkirišča za več avtomobilov oziroma tovornjakov.

V kraju torej ni veliko konkurence, poleg tega okolica stremi k pospešenemu turističnemu razvoju, zato je priložnost glede na ceno zares izredna.

Prosimo pokličite.

Hiter kontakt

Roman Štefanič

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: