facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Kidričevo

112.118 €
= 1.199 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 93.51 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje/2
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
 • codeŠifra: 1267

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Pokrito parkiriščecheck Parkiriščecheck Balkon
 • Ogrevanje
  check Toplotna črpalka
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončnocheck Tip-top

Podroben opis nepremičnine

Ptuj, Kidričevo, novogradnja

centru Kidričevega, ob Tovarniški cesti je v zaključni gradnji sodoben, po najnovejših standardih zasnovan več stanovanjski objekt. Stavba, ki jo odlikuje odlična lokacija, je razdeljena na pet etaž. V kleti se nahajajo lastniška parkirna mesta. Od pritličja do drugega nadstropja, se v vsaki etaži nahaja 6 modernih stanovanj,  mansarda je zraven skupnih prostorov razdeljena na 18 shramb. Vsa stanovanja so zasnovana v tlorisih, ki predvidevajo maksimalno funkcijsko izrabo površin ter hkrati omogočajo izredno ugodno bivanje. K vsakemu stanovanju, zraven bivalne površine pripada zunanja loža (3,85m²), boks za shranjevanje (12 m²) ter garažno mesto. Stanovanja so grajena kot enote s predsobo, velikim dnevnim prostorom, ki je razdeljen na kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico, z večjo in manjšo sobo, ložo ter nekatera še z dodatnim prostorom za tehniko. Velikost stanovanj je 65,7 m², z ložo, shrambo in garažnim mestom. Kot omenjeno se stanovanja  gradijo po visoki standardih, okna tro-slojna, z zunanjim električnimi žaluzijami na daljinsko vodenje, talno ogrevanje  urejeno etažno, na toplotno črpalko, neodvisno od ostalih stanovanj, po tleh se polaga keramika ali lamelni parket, odvisno od prostora, v kopalnicah je tuš in ostala sanitarna oprema. Vsa stanovanja so naravno osvetljena in osončena ter z možnostjo dodatnega prisilnega prezračevanja.

Stanovanjska stavba je toplotno izolativna,  posledično z zelo nizkimi obratovalnimi stroški. Nahaja se v samem središču naselja Kidričevega (s približno 1200 prebivalci), v bližini šole, vrtca, trgovin, zdravnika, lekarne, športne infrastrukture in čudovitih sprehajalnih poti ter gozda. Kidričevo je oddaljeno 8 km od Ptuja, 2 km od avtoceste Gruškovje – Maribor. Naselje Kidričevo zaradi urejene infrastrukture, delovnih mest in bližine Ptuja ter Maribor postaja priljubljeno med mladimi družinami kot zrelejšo populacijo. 

Novo stanovanje priporočamo vsem, ki se v prihodnosti ne želijo ukvarjati z visokimi stroški obnov, kot je to običajno pri hišah in starejših stanovanjih. Zaradi velika povpraševanja so na voljo le še pritlična stanovnja ter v stanovanjske površine 89,25 m2 v prvem in drugem nastropju. 

Zunanja ureditev okoli objekta je delno asflatirana, delno pa je ozelenjena.

Energetska izkaznica po 334. členu EZ-1 ni potrebna in bo pridobljena pred pridobitvijo uporabnega dovoljenja. Na osnovi izdelanega izkaza energijskih lastnosti stavbe je izračunana vrednost letne potrebne toplote za ogrevanje na enoto neto uporabne površine in kondicionirane površine. Iz izračuna sledi, da bo stavba spadala v energetski razred B1.

Priporočam, da nas kontaktirate glede dodatnih informacij, z veseljem Vam bomo predstavili stanovanja in pomagali pri postopku rezervacije in nakupa stanovanja. Opozoriti bi Vas tudi želeli, da bo z zgodnjo rezervacijo, investitor lahko upošteval tudi morebitno individualizacijo želenega stanovanja. Prevzemi stanovanj so predvideni novembra 2019.

Vljudno vabljeni!

Hiter kontakt

Irena Furek

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: