facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Maribor, Center

71.000 €
= 850 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 83.5 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1948
 • date_rangeAdaptacija: 2006
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 100115-25

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Klet
 • Priključki
  check Telefon

Podroben opis nepremičnine

MARIBOR - MELJE Prodamo 2 sobno stanovanje s pripadajočim kletnim prostorom, ki se nahaja v visokem pritličju večstanovanjskega objekta (K+VP+2). Objekt nima dvigala. Lega stanovanja v objektu je vzhod - zahod.

Nepremičnina se nahaja na levem bregu reke Drave in sicer v mestni četrti Center (v neposredni bližini uvoza/izvoza na vpadnico mesta). Na področju tako stanovanjske kot nestanovanjske pozidave.

V neposredni bližini predmetne nepremičnine se nahaja vsa potrebna javna in ostala infrastruktura (trgovski in storitveni lokali, vrtec, osnovna šola, srednje šole, fakultete, pošta …). Na oddaljenosti cca. 1 km se nahaja središče mesta.

Večstanovanjski objekt je v osnovi zgrajen leta 1948 in je tekoče in investicijsko vzdrževan (zamenjana strešna kritina in izvedena izolacijska fasada).

Neto tlorisna površina stanovanja, ki je predmet prodaje, znaša 83,50 m2 (od tega znaša uporabna tlorisna površina stanovanja 64,60 m2; velikost kleti znaša 18,90 m2).

Predmetno stanovanje je bilo delno obnovljeno in sicer v letih 2004 - 2006 (kopalnica, talne obloge, elektro inštalacije). V letu 1997 je bilo zamenjano zunanje stavbno pohištvo.

Stanovanjsko enoto predstavljajo naslednji prostori: predprostor, hodnik, kuhinja z jedilnim kotom in shrambo, dnevni prostor, soba, kopalnica, ločen wc.

K stanovanju sodi še dvoje kletnih shramba v kletni etaži objekta in shramba na podstrešju objekta.

Talne obloge v stanovanju so kombinacija laminata, tekstila in keramike. Stenske obloge so kombinacija opleska in keramike. Stropovi pretežno beljeni. (dekorativni opaž)

Stavbno pohištvo: zunanje v leseni izvedbi (okna izolacijska zasteklitev) in notranje v leseni izvedbi (barvano).

Stanovanje je priključeno na vso dostopno komunalno infrastrukturo: voda, elektrika, komunikacijsko omrežje, domofon.

Ogrevanje prostorov stanovanja je zagotovljeno s pomočjo kamina in električnih radiatorjev. Priprava tople sanitarne vode je zagotovljena s pomočjo lastnega el. bojlerja.

Parkirišča za stanovalce se nahajajo na javnim površinah (neplačljivih).

Stanovanje je takoj vseljivo (oprema po dogovoru).

Ogled stanovanja možen po predhodnem dogovoru.

PRIPOROČAMO

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: