facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Križevci

89.000 €
= 989 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 90 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 806 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1913
  • codeŠifra: PH422KT

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasa

Podroben opis nepremičnine

-

Gornji Petrovci - Križevci, prodamo hišo (K+P+M), v velikosti 90 m2, ki je bila zgrajena leta 1913 in je bila v zadnjih 10 letih popolnoma obnovljena. Hiša je delno podkletena. Hiša stoji na zemljišču v velikosti 806 m2, dodatno pa k hiši spada zemljišče v velikosti 2.400 m2. Nekaj zemljišča je še gradbenega, saj je zraven hiše stal hlev in gospodarsko poslopje, kar pa je vse porušeno.

Razpored po etažah:

  •  klet: dva prostora za shranjevanje orodja in ozimnice
  •  pritljičje: hodnik, osrednji dnevni prostor s kuhinjo, kopalnica in dve otroški sobi
  •  mansarda: spalnica

V hiši je bila va zadnjih 10 letih zamenjana streha (Tondach), podstreha na novo podeskana, zamenjana okna, ki so lesena z notranjimi roloji. Hiša je bila v celoti podrezana, opravljena je bila drenaža, hidroizolacija, tako da je bil problem vlage v celoti odpravljen. Hiša je priključena na biološko čistilno  napravo, ima lasten in vaški vodovod, elektriko, v naslednjem letu naj bi bil možen priklop na optiko. Kljub stenam, ki merijo 40 cm, je bila izvedena fasada z izolacijo 15 cm. 

Okolica hiše je delno urejena. Položeni so tlakovci za dostop do hiše, narejena škarpa. Narejen je tudi temelj za nadstrešek za dva avtomobila.

Pred hišo je čudovita pokrita terasa.  Talna obloga v hiši je keramika in pluta parket. Ogrevanje je urejeno na kaminsko peč in z IR paneli, ki so nameščeni v kuhinji, dnevni sobi, spalnici, kopalnici  in v otroških sobah. V hiši ostane skoraj vsa oprema.

Dostop do hiše je po asfaltirani cesti, le zadnjih 500 m je makedam. 

Hiša z zemljiščem je locirana v krajinskem parku Goričko, sredi neokrnjene narave. Možnost biokmetovanja in pridelave biozelenjave.

Primerno za ljudi, ki želijo živeti v miru in v sožitju z narava in želijo ob prostih dnevih pobegniti v mir in tišino saj le tega tukaj ne manjka.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: