facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Podčetrtek

49.000 €
= 245 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 200 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1957
  • date_rangeAdaptacija: 1978
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: PH00531AN

Podroben opis nepremičnine

-

V Sodni vasi na mirni lokaciji v neposredni bližini Podčetrtka prodamo hišo iz leta 1957 z parcelo cca.1000m2 (parcela se bo odmerila po predhodnem dogovoru- možnost odmere v velikosti med 800m2 in 1000 m2 metri). Parcela (dostop po asfaltirani cesti) leži v mirnem, neokrnjenem okolju, z lepim razgledom po bližnji dolini in okoliškem hribovju.

Hiša (P+1+M) je bila zidana l. 1957, velikosti 200 m2. V pritličju (zadnji del je vkopan v zemljo) se nahajata dva večja prostora, katera lahko služita kot garaža, shramba, delavnica, … Po zunanjih pokritih stopnicah (možnost izdelave notranjega stopnišča) se pride v 1. nadstropje, ki obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, shrambo, kopalnico, spalnico in sobo, ki lahko služi kot otroška soba. Po notranjih lesenih stopnicah je možno priti v mansardni del, ki pa ni izdelan. Sama hiša, ki je zadnje prenove bila deležna leta 1978, ko so bila zamenjana okna (lesena), streha (opeka) in fasada, nima centralnega ogrevanja (v vsaki sobi je pripravljen dimnik za peč), je priključena na javni vodovod, ima električni priključek, lastno greznico in je potrebna prenove. Samo zemljišče, ki se prodaja skupaj z hišo (parcela se bo odmerila po predhodnem dogovoru- možnost odmere v velikosti med 800m2 in 1000 m2 metri) ima rahel naklon je in je dovolj veliko za postavitev otroškega igrišča, vrta, prostora za piknik, ...…..

Hkrati pa vam ponujamo tudi možnost nakupa zemljišča v velikosti cca. 2500m2 (točna kvadratura oz. odmera se bo naredila v dogovoru s kupcem) od tega je cca. 2000 m2 stavbnega in 500m2 kmetijskega zemljišča. Na omenjenem zemljišču se nahaja gospodarsko poslopje iz leta 1925, ki je statično ustrezno, vendar je potrebna popolna prenova. Po ceni 35.000 EUR

Sicer pa naselje Sodna vas (Podčetrtek je oddaljen 5 min vožnje) spada pod občino Podčetrtek, kjer se najdete šolo, vrtec, pošto, trgovine, ... Podčetrtek znan po turizmu, je središče pokrajine ob reki Sotli, vabi obiskovalce z Termami Olimia, ki se lahko pohvalijo z laskavim nazivom najboljši wellness center v Sloveniji, vasjo Olimje s samostanom in eno najstarejših lekarn v Evropi, ter s Kozjanskim parkom, ki je od l. 2010 pod UNESCO-vo zaščito kot biosferni rezervat.

Hišo odlikujejo dostopnost, neokrnjenost in mirnost lokacije. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/741-602.


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: