facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Sveta Ana

99.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • date_rangeZgrajeno: 2017
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PH4645504MR

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  -

  Pozdravljeni,

  danes vam predstavljam PRELEPO NOVOGRADNO ATRIJSKO hišo v III. gradbeni fazi, zgrajeno 2017 ter novo bivalno hišico, ki je vselijiva TAKOJ!

  KJE: Sveta Ana v bližini je vsapotrebna infrastruktura

  OBJEKTIVNI PODATKI:

  Atrijska hiška je v velikosti 134,10m2 od tega je zunanje pokrite terase v velikosti 30m2. V hiši je tudi garaža za avtomobil, ki jo pa lahko preuredite v bivalni prostor. Kanalizacija je pripravljena in se lahko priklopi na javno kanalizacijo. Elektrika in voda so priklopljeni, vsi prispeveki so plačani.

  Hiša je grajena masivno in kvalitetno.

  Prostori so naslednji:

  kopalnica z wc, spalnica z vgradno omaro z izhod na teraso pokrito teraso, otroška soba, utiliti soba z  izhod na pokrito teraso, wc, kuhinja z shrambo ter  jedilnico, dnevna soba z vgrajenim dimnikom za kamin in z izhodom na pokrito teraso. Garaža z shramba.  Lako se preuredi v bivalni prostor.

  Izolacija talne plošče je iz stirodurja, predvideno in že vgrajeno za  talno gretje. V talni plošči so že vgrajeni odtoki in vsa vodovodna napeljava. Streha je krita z Creaton zarenim bobrovcem, žlebovi so iz pocinkane barvne kovine.

  Ob atrijski hiški je objekt grajen leta 2015, masivne gradnje v velikosti 30 m2, tla so keramične ploščice. Prav tako je opremljena soba z kuhinjskimi elementi, mizo, stoli in kavčem za prespaz. 2,5m2 vlika kopalnica z tušem in 12,5 m2 prostor za shranjevanje orodja ali dodatna soba, oba prostora imata svoj vhod. Vrata, okna so lesena na oknih so notranje žaluzije.

  Fasada je narejena iz 5cm stiroporja in je potrebno dokončati le končni sloj fasade takšen kot bo na hiši, streha je iz kritin Creaton zarezni bobrovec. Žlebovi so iz pocinkane barvne kovine. V zgradbi je priključek električni in vodovodni.

  Prostor je vseljiv takoj.

  Oba objekta imata gradbeno dovoljenje, urejeni in v celoti plačani so vsi komunalni priključki. Zemljišče je dostopno po krajevni asfaltirani cesti.

  V neposredni bližine /le nekaj sto metrov/se nahaja šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, občina, pošta, športna dvorana, avtobusna postaja, gasilski dom, kmetijska zadruga z bencinsko črpalko, kolturni dom, cerkev.

  Pomagamo vam urediti najugodnejše financiranje.

  Lep pozdrav, Marina.


  Hiter kontakt

  Atrium nepremičnine d.o.o.

  Atrium nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: