facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Prebold

100.000 €
= 481 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 208 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1955
  • date_rangeAdaptacija: 2015
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: PH00535MN

Podroben opis nepremičnine

-

V naselju Sv. Lovrenc pri Preboldu je naprodaj stanovanjska hiša z zemljiščem v velikosti 1132 m2 (zemljišče je delno stavbno in delno kmetijsko), ki je na lepi sončni lokaciji in je skoraj popolnoma ravno ter je zadnja v naselju, saj so v nadaljevanju samo še polja in gozdovi. Na parceli stoji starejša hiša po podatkih GURS-a velikosti 208 m2 površina stavbe v treh etažah (K cca 80 m2, P cca 80 m2 in M cca 50 m2), ki je bila v osnovi zgrajena v l. 1955 in prizidek v l. 1968 (pridobljena kpl dokumentacija za hišo). Hiša je bila skozi vsa obdobja ustrezno vzdrževana in tudi adaptacije so se izvajale po potrebi (streha je bila zamenjana delno l. 1972, delno l. 1980, fasada demit v l. 1981, kpl mansardni del se je izdelal v l. 2015, spodnja kopalnica pred nekaj leti......), tako da je hiša primerna za takojšnjo bivanje (seveda so kakšne malenkosti, ki si jih boste preuredili po lastnih željah). Hiša je klasične gradnje, spodnji dve plošči sta betonski, zgotrnja pa lesena tramovna, osnovna tlorisna površina je 11,80 x 7,8 m etažnosti K+P+M, okna so lesena delno termopan z zunanjimi roletami, instalacije v hiši obnovljene v l. 1989, radiatorji delno novejši, delno še rebrasti. Hiša torej obsega:

K v velikosti cca 80 m2 ( dejansko »polkelt«, saj je samo en del delno v zemlji, drug del pa lahko rečemo pritličje) in obsega: garažo – delavnico, kurilnica (CK na drva – možno olje) – utility, prostor za drva  - olje in shramba.

V pritličju velikosti cca 80 m2 imamo glavni vhod- vetrolov (dostop v hišo je po treh stopnicah – lahko pa si naredite klančino), ločen WC, hodnik,, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo (klima) in  veliko sobo splanico (možno predelat v dve sobi - spalnici) in kopalnica z WC-jem (tuš kabina, prostor za bide, kopalniški blok in WC).

Mansardni del (do mansradnega stanovanja pridemo po zunanjih stopnicah, tako da imamo praktično dva popolnoma ločena stanovana) je velikosti cca 50 m2 (plus zunanja terasa pred vhodom v stanovanje v velikosti cca 12m2), in obsega predprostor, kopalnico z WC-jem, kuhinjsko nišo, jedilnico z dnevno sobo in dve sobi – spalnici. Poleg tega pa je še neizdelana shramba, v katero se dostopa iz predprostora - hodnika.

Hiša ima vse priključke (elektrika, voda je lastna - hidrofor, grezna jama (oz dve, ena 2 prekatna in druga 3 prekatna PVC Zagožen, iz kletnih prostorov kjer je utility pa je še posebej speljan odtok), telefonija in CATV) in dostop direktno iz lokalne – asfaltirane ulice.

Ob stanovanjski hiši je večja pokrita terasa, ki vam lahko služi kot P za avtomobiler oz prostor za druženje oz uživanje v prostih trenutkih.

Sama lokacija se nahaja na robu naselja Sv. Lovrenc in meji v ozadju na travnike in v nadaljevanju gozd in bližnje hribovje, tako da vam nudi obilico miru in možnosti rekreacije v prostem času. Sicer pa je sama parcela dovolj velika da imate poleg hiše še večji vrt, otroško igrišče, bazen, piknik prostor,……. Do lokacije se pripeljete po asfaltirani lokalni cesti hiša pa je primerna za bivanje dveh družin. Do Prebolda (šola, vrtec, trgovina, zdr. dom, občina, cerkev....) imate cca 1km, do Šempetra cca 3 km, do priključka na AC pa cca 3,5 km.

V kolikor imate stanovanje do cca ½ vrednosti cene hiše se lahko dogovorimo, da vam ga vzamemo v račun. Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: