facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Umag-Umago

90 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • codeŠifra: PZ4645349RD

Podroben opis nepremičnine

-

Pozdravljeni,

v bližini Umaga, le streljaj od slovenske meje, vam predstavljam zazidljivo gradbeno zemljišče ob morju! Odlična priložnost za investitorje!

Kje: Kanegra, Valica.

Umag, majhno mesto turizma in športa, ki leži na severozahodni obali Istre, katerega čar ni samo bogata zgodovina, temveč tudi sedanjost polna živih barv in zvokov zanimivega mediteranskega mesta. Naselji Kanegra in Valica sta bogati z mediteransko vegetacijo, borovimi gozdovi ter znani po plažah z belim peskom.  Tukaj se nahaja turistično naselje z bungalovi in hiškami, restavracijami in športnim centrom. 

Zemljišče lepe oblike ob asfaltirani cesti na vrhu naselja Valica meri 2250 m2 in leži 500 metrov od morja in ca. 2 km od mesta Umag. Vsi priključki so v neposredni bližini. 

Parcela je imela dovoljenje za gradnjo objekta P+1+2 in  možnost gradnje večstanovanjske stavbe oz. vila bloka z večimi apartmaji oz. stanovanjskimi enotami. Sedaj je v postopku parcelacije, zemljišče se bo razdelilo na 4 zemljišča in sicer 2 parceli bosta v velikosti 545 m2, ena v velikosti 520 m2 in ena v velikosti 500 m2. Dovoljena je gradnja samostojne družinske hiše z dvema etažama, višina do 7,5 m2. 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo. Vabljeni k ogledu!

Lep pozdrav, Janko.

PP: Kupec v primeru nakupa krije polovične stroške provizije v višini 2% + DDV.


Hiter kontakt

Atrium nepremičnine d.o.o.

Atrium nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: