facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

370.000 €
= 2.236 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 165.5 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 596 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1952
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: HP2

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Vrtcheck Klet

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji stanovanjske hiše na zanimivi lokaciji, z dobro prometno povezavo le streljaj od uvoza na ljubljansko obvoznico, a hkrati v mirni in prometno nefrekventni ulici. 

Hiša velikosti 165,5 m2 je zgrajena leta 1952 in stoji na zemljišču velikosti 596 m2. Po tipu gre za enostanovanjsko hišo, ki pa je bila kasneje funkcionalno predelana v 2 bivalni enoti z ločenim vhodom in prilagojeno zunanjo ureditvijo. Hiša je lahko dvostanovanjska oz. z minimalnimi stroški enostanovanjska, saj je vertikalni prehod (stopnice) zaprt le z leseno montažno površino.

Hiša je v dobrem gradbeno-obrtniško-instalacijskem stanju, ne poseduje vlage ali večjih tehničnih problemov (npr. zamakanj ipd.). Zgornja stanovanjska enota je v bolj kakovostnem stanju (prenovljena tudi okna), spodnja bivalna enota pa je potrebna osvežitve.

Poleg hiše stoji pomožni objekt (garaža cca. 30m2), do vhoda na dvorišče pa je ena zunanja ograja avtomatska (na daljinca).

Stanovanjski in pomožni objekt posedujeta vso potrebno upravno-tehnično dokumentacijo (gradbeno dovoljenje).

Nepremičnina ima tudi investicijski potencial, saj namenska raba in oblika zemljišča omogočata izgradnjo stanovanjskega dvojčka, v kolikor bi kupec želel obstoječi objekt porušiti.

Kupec ne plača nobene posredniške provizije. Kličite le resni.

Vabljeni k ogledu.

Hiter kontakt

Domen Nahtigal

N-INVEST d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: