facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana, Center, Prule

2.500 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 142 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: SO65

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Klima

Podroben opis nepremičnine

Luwigana stanovanje Pistotnik

Stanovanje se nahaja v višjem nadstropju v odlični, nadstandardno in kvalitetno grajeni Rezidenci Luwigana. Stanovanje ima 117,40 m2 uporabne površine, cca 20 m2 veliko teraso in 5,2 m2 veliko klet. Pripadata mu tudi 2 parkirni mesti v garažnem objektu pod stavbo.

Stanovanje ima odličen tloris, saj delno ločuje dnevno bivalni del s spalnim oziroma intimnim delom stanovanja. Tako se nam  ob samem vhodu v stanovanje odpre predsoba, ki bo opremljena s kvalitetnimi vgradnimi omarami, ob prehodu v dnevno sobo, se nam odpre velik prostor, ki skupaj s kuhinjo in jedilnico meri okoli 50 m2. Ob kuhinji je dodatna delovna soba ali shramba. Iz dnevne sobe in iz dveh spalnic pa je prehod na okoli 20 m2 veliko teraso, ki jo lahko v celoti zasenčite z žaluzijami in ustvarite popolnoma intimno vzdušje, ali se zavarujete pred dežjem, vetrom in podobno. V dnevnem delu se nahaja še dodatni garderobni prostor, kot tudi dnevne sanitarije. V spalnem delu pa imamo glavno spalnico in dve otroški sobi ter izreno prostorno kopalnico s kadjo in s tušem, dvema umivalnikoma Stanovanje bo v celoti opremljeno z nadstandardno opremo in ostalimi aparati. Pričakovan rok za vselitev je 3 mesece.

Vsa stanovanja v Rezidenci Luwigana so zgrajena iz materialov višjega cenovnega razreda. Nadstandardno zvočno izolativna okna zagotavljajo popoln mir v središču živahnega mesta. Svež zrak v stanovanja priskrbijo prezračevalne naprave (krmiljeno prisilno prezračevanje). Ugodno klimo v poletnem obdobju zagotavljajo v celoti hlajeni bivalni prostori. V spalnih prostorih je  vgrajeno stropno hlajenje, ki nima prepiha in hrupa. V bivalnem delu so vgrajeni hladilni konvektorji. Slednji omogočajo hitro ohlajen prostor.

Vsi prostori bodo tudi pozimi s pomočjo talnega ogrevanja dosegli enakomerno porazdelitev prijetne toplote. Vse instalacije bodo krmiljene s pametnim krmilnim sistemom, ki ga bo možno na željo stranke še nadgraditi.

Zunanjost rezidence krasijo delno ozelenjene fasade in strehe. Fasade so  izdelane iz naravnega kamna. V kamen so obložena tudi stopnišča, hodniki v stavbi

Lokacija Rezidence Luwigana je le streljaj od starega mestnega jedra.  Bivanje v Rezidenci zagotavlja stanovalcem bližino centra in vsega dogajanja, lastno parkirišče sredi mesta, bližina vse druge infrastrukture, bližina trgovin, šole, vrtca, osrednji trg - dvorišče, ki je namenjeno le stanovalcem kompleksa, dvigala, ki povezujejo vse etaže v objektu

Pogoji oddaje: cena najema je 2.500 EUR/mesečno. Stroški niso vključeni.

Rok za vselitev: cca 3 mesece.

Plačilo varščine in drugih stroškov pri oddaji pa so predmet dogovora med najemnikom in lastnikom.

Hiter kontakt

Romana Johan

LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: