facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Hrvaška, Otočac

45.000 €
= 4,8 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 9362 m2

Podroben opis nepremičnine

Prodamo gradbeno in kmetijsko zemljišče v vasi Brlog, občina Otočac, v Liki, Hrvaška. 618 m2 je gradbeni del, na katerem je ruševina hiše. Poleg ruševine je vodnjak, vodovod in elektrika sta bili priključeni na hišo, ki je obstajala do leta 1991 (sedaj je tam ruševina). Ostalih 8744 m2 je kmetijsko zemljišče (njiva in sadovnjak). Zemljišče je trenutno neobdelano, v sadovnjaku so jablane, slive in orehi. Posestvo se nahaja na zelo lepi lokaciji nad starim koritom Gacke, na prostoru, ki se imejuje Brlog Placa, kjer je center vasi. Tukaj so se, ob hišah, v bližnji preteklosti nahajali šola, trgovina in muzej, danes pa je nekaj lepih hiš in dve cerkvi. Posebnost vasi je drevored stoletnih lip, ki dajo vasi posebno vzdušje in čar. Asfalt je do parcele. Od izvoza iz avtoceste Žuta Lokva oddaljeno približno 10 km. Mesto Otočac in vse mestne vsebine so oddaljene cca 15 km, morje in mesto Senj pa cca 25 km. Lastništvo je urejeno in vpisano v ZK.

Posest je zelo zanimiva za izgradnjo vikend hiše, kot tudi hiše za oddajanje turistom in lovcem, glede na bližino nacionalnega parka Plitvička jezera in parka prirode Severni Velebit, kot tudi na bližino morja. Zato predstavlja priložnost za investicijo. Primerna pa je tudi za izgradnjo hiše za življenje in kmetijsko dejavnost - odvisno od želja in potreb.

KONTAKT: +385 98 963 98 28

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: