facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Celje

148.000 €
= 1.265 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 117 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: f756c

Podroben opis nepremičnine

117 m², samostojna, zgrajena l. 2018, 440 m² zemljišča, P+M, družinska hiša s pogledom na gozdove ter travnike, a hkrati nekaj minut oddaljena od Celja oz. vse potrebne infrastrukture, VREDNO OGLEDA, prodamo. Cena: 148.000,00 EUR

Lahovni, nekaj minut vožnje do Celja, Vam ponujamo novozgrajeno samostojno družinsko hišo, dokončano do III. podaljšane gradbene faze, katera se nahaja v nastajajočem naselju samostojnih družinskih hiš.

Hiša stoji na komunalno opremljenem zemljišču. Parcela obsega 440 m² in ima neposreden dostop do javne ceste. 

Tloris objekta v skupni izmeri 117m² obsega dve etaži (P+M), od katerih pritličje zavzema približno 62 m², mansarda pa 55 m².

Zasnova hiše je prilagojena sodobnim družinskim potrebam in v pritličju predvideva:

 • velik odprt dnevni prostor s kuhinjo v skupni izmeri 38 m², usmerjen proti zahodu (s čimer je zagotovljena obilica svetlobe in popoldanskega sonca),
 • sobo, ki jo je mogoče urediti kot spalnico ali kabinet v izmeri 10 m²,
 • manjše sanitarije v izmeri 3,5 m² in
 • tehnični prostor v izmeri 4,1 m².

Ostale površine pritličja vključujejo vetrolov in povezovalni hodnik, kjer je preko stopnišča omogočen dostop v zgornjo, mansardno etažo objekta.

V zasnovi objekta se mansarda preko hodnika v velikosti cca 7,4 m² odpira v tri večje prostore, v izmeri od 9 m² do cca 16 m². Te je mogoče funkcionalno urediti kot otroške sobe ali  glavno spalnico. vse od navedenih sob so orientirane proti zahodu, večja soba pa tudi proti jugu in omogoča še posebej prijetno bivanje. Poleg tega je v mansardi predvidena tudi kopalnica v velikosti cca 7,2 m².

Med prednostmi navedenega objekta bi izpostavili:

 • Nekaj minut oddaljeno od Celja, in hkratimožnost sonaravnega bivanja zaradi bližine gozdov in polj, ter odličnega izhodišča za izlete in sprehode v naravi (bližina Šmartinskega jezera, golf igrišče itd.).
 • terasa s pogledom na drevesa in bližnje travnike
 • Objekt je zasnovan tako, da daje velik poudarek funkcionalnosti posameznih prostorov, ki se skladajo s konceptom in modernim utripom sodobne družine. 
 • Lesena skeletna izvedba, zaradi svoje tehnologije gradnje v več pogledih bistveno prekaša kvaliteto klasičnih lesenih montažnih ali zidanih objektov. Sistem zagotavlja gradnjo objektov v zelo dobrem nizkoenergijskem standardu, ima odličen fazni zamik, je difuzijsko odprt, nosilna konstrukcija je iz kvalitetnega lepljenega lesa, v stenah pa je vgrajena izolacija iz pretežno naravnih materialov na osnovi lesnih vlaken in celuloze. Vse to pa bo pomenilo nižje stroške in hkrati boljšo kvaliteto bivanja v vaši novi hiši.

Hiša je zgrajena do III. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da bo za navedeno ceno zgrajena temeljna plošča z vsemi komunalnimi priključki pripeljanimi do objekta. Zunanje stene debeline 32cm vsebujejo kar 16cm celulozne izolacije, ki je na zunanji strani zaščitena z lesnovlaknenimi fasadnimi ploščami debeline 6cm obdelanimi s paropropustnim fasadnim slojem. Ta sistem gradnje dosega toplotno prevodnost 0,168 W/m²K, s faznim zamikom 17,9 ur, kar pomeni, da bodo nihanja temperature v notranjosti objekta skozi dan praktično izničena. Streha bo ravna, z izolacijo debeline 30 cm in dodatno zaščito izvedeno z xps-om debeline 5cm in prodcem. Vgrajeno je PVC/ALU stavbno pohištvo s trojno zasteklitvijo in faktorjem prevodnosti stekla 0,9W/m²K skladno z nizkoenergijskimi standardi proizvajalca INTERNORM in INOTHERM.

Dostop do objekta bo urejen na vzhodni strani objekta. Parkirne površine so predvidene na severni strani objekta, zahodno od predvidenega objekta pa se nahaja terasa s pogledom na gozdove in travnike. Soseska je v celoti komunalno opremljena, saj do nje vodi nova javna asfaltna cesta, do objekta pa bo pripeljan tudi vodovod, elektrika, telekomunikacijski priključek ter meteorna kanalizacija. Odvajanje fekalnih vod je predvideno preko MČN.

Naselje Lahovna se nahaja v oddaljenosti 2 km od naselij Hudinja in Nova vas, kjer se nahajajo osnovne šole, vrtci, trgovine... Center Celja je oddaljen 3,5 km, avtocestni priključek Celje-Center pa le 2,5 km.

Predvidena energetska bilanca objekta je razvidna iz projektne dokumentacije.

Stroške nepremičninske družbe krije prodajalec/investitor. V ceni je že vključen 9,5 % ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo

Dodatni dokumenti

Hiter kontakt

Anže Nahtigal

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: