facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Podutik

1.250 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 130 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 668 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1989
  • date_rangeAdaptacija: 2015
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: OS19184EC

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Samo pri Stoja nepremičninah.

Ekskluzivno oddamo, veliko, lepo vzdrževano in svetlo trisobno stanovanje s krasnim prostornim vrtom. Stanovanje se nahaja 800 m od obvoznice, v tristanovanjski hiši v urejenem predelu mesta z vso infrastruktura v bližini (trgovina, pošta, avtobusna postaja, ...).

Stanovanje ima samostojen, pritlični vhod z garderobo. Oba sta povezana s stanovanjskim delom z udobnimi, marmornimi polstopnicami in prostorno, enako tlakovano vežo s straniščem za goste. Ločena kuhinja z jedilnim prostorom je opremljena popolnoma, ena od obeh spalnic pa delno.

Tla v spalnih ter dnevnih prostorih so iz klasičnega hrastovega parketa. Zelo veliki in svetli dnevni sobi (s kaminom ter velikimi okni na jug in zahod) je pridružena knjižnica ali igralnica, ki jo je mogoče oddeliti s pohištvom, ker vodijo vanjo dodatna vrata. Iz obeh sob je dostop na pokrit balkon, ki se razširi v obsežno pokrito verando nad nekoliko nižje ležečim.

Razen prenovljene kopalnice s prho in kopalno kadjo nudi stanovanje še veliko shrambo v nizkem pritličju (s priključkom za pralni stroj) ter njen predprostor. Kopalnica, veža in kuhinja imajo razen radiatorjev tudi dodatno ali alternativno talno ogrevanje.

Stanovanju pripadata dve parkirni mesti ob hiši in bo vseljivo najpozneje v začetka decembra.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla:
Da najemnik sklene najemno razmerje za vsaj 25 mesecev,
Da Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.250 EUR plus 22 % DDV.

Hiter kontakt

Esad Čeman

Stoja trade, d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: