facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šentjur

29.500 €
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • date_rangeZgrajeno: 2018
 • codeŠifra: PZ00392MN

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  -

  V lepem naravnem okolju cca 10 km od Gorice pri Slivnici oz cca 15 km od Šentjurja je naprodaj zemljišče v skupni velikosti 31998 m2. Do zemljišča, ki se nahaja v naselju Loka pri Žusmu (od cerkve Loka pri Žusmu, je zemljišče oddaljeno cca 3 km), se pripeljete po asfaltiranem cestišču, ki pelje tik ob zemljišču, oz ga cesta deli na dva dela. Zemljišče je delno kmetijsko – 23130m2 (rahel naklon, primeren tako za njive, pašnik) , delno je gozd 8858 m2 (lepo ohranjen gozd – dovolj lesa za lastno kurjavo) in del v velikosti 239 m2 je stavbno in si tako lahko postavite hiško za bivanje v naravnem okolju. Trenutno je na zemljišču tudi gospodarsko poslopje – kozolec v  velikosti cca 50 m2, ki si ga lahko preuredite v prijetno bivalno enoto. Poseben »dar« je potok, ki teče preko zemljišča, in tudi v največji poletni suši ne presahne, tako da si lahko omislite lasten ribnik oz si uredite namakanje za njivo – uspeh zagotovljen. Glede na lokacijo in naravno okolje se lahko ukvarjate z biološko pridelavo zelenjave, sadja, zelišč….hkrati pa uživate v miru. Možen je tudi priklop na elektriko , vodo, telefonijo, saj so vsi priključki na ali v bližini parcele. Sama lokacija je skoraj ves dan obsijana s soncem, kar pomeni, da si imate priložnost izgraditi stanovanjsko hišo ali bivalni vikend, ki vam omogoča preživljanje prostih trenutkov na sončku.

  V kolikor vam cca 3,2 Ha predstavlja preveč zemlje, se lahko tudi kupi samo del zemljišča – celote oz samo del v velikosti cca 2,5 Ha, ki je na eni strani ceste – tam kjer je kozolec, kjer so delno travniki, delno gozd in tudi potok teče po tem delu zemljišča. Cca 200m stran je prvi sosed, tako da vam bližina sosedov omogočajo brezskrbno bivanje oz ste lahko brez skrbi, če vas nekaj dni ni na »posestvu«.

  Za vse ljubitelje narave, miru, gozdnih sadežev, potočka…….. priporočamo da si ogledajo lokacijo. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/538-419.


  Hiter kontakt

  Agenti Celje,

  Agenti nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: