facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Celje

390.000 €
= 2.294 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 170 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: eec4d

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Vrt

Podroben opis nepremičnine

170 m², samostojna, zgrajena l. 1986, 5.741 m² zemljišča, P+1+M, svetli in funkcionalno razporejeni prostori, kvalitetna gradnja, odprta lega sredi travnika, bližina AC priključka Celje Zahod in središča Celja, prodamo. Cena: 390.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji dvostanovanjske hiše v Medlogu pri Celju, v bližini AC priključka Celje zahod in središča Celja.

Hiša obsega pritličje, nadstropje in mansardo. Skupna neto površina objekta znaša 170,00 m². Stavba je bila skozi leta delno adaptirana (menjana okna ) in je potrebna le manjše osvežitve.

V pritličju je velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, orientiran na jug, z izhodom na zunanjo teraso in vrt. V pritličju je še spalnica, otroška soba,  kopalnica in kotlovnica (utility).

V nadstropju je večja spalnica, z izhodom na balkon, kopalnica in otroška soba. Iz glavnega hodnika se dostopa do dnevnega prostora z izhodom na balkon ter kuhinje z jedilnico.

Mansarda predstavlja potencial za ureditev dodatnih bivalnih prostorov, trenutno je še neizdelana.

Hiša je zasnovana kot dvodružinska. Z manjšim posegom je možna ureditev dveh ločenih vhodov. Objekt je zgrajen kot nadomestna gradnja in ima vsa potrebna upravna dovoljenja in urejeno gradbeno dokumentacijo.

Poleg hiše se na zazidljivem zemljišču, ki obsega 1290 m² nahaja še starejši kmetijski objekt in nadstrešnica za avtomobile.  Možna je delitev zemljišča na več manjših delov in gradnja še dveh stanovanjskih objektov.

Hišo obdaja še cca 4451 m²  kmetijskih zemljišč, ki skupaj s stavbnim delom predstavljajo funkcionalno zaokroženo celoto kvadratne oblike, okvirnih dimenzij 75* 70 m.

Zelene površine, ki jih v okolici ne primanjkuje ponujajo veliko možnosti za športno-rekreacijske aktivnosti (rekreacijske poti ob Savinji). V bližini je celjski Stari grad, Ribnik Vrbje in ostale kulturno turistične znamenitosti, ki ponujajo različne možnosti za preživljanje prostega časa.  Po drugi strani pa je središče Mesta Celje oddaljeno le 2 km, kjer je na voljo vsa infrastruktura (šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, upravno središče ter druge storitvene dejavnosti), ki jo potrebujemo pri vsakdanjih opravilih.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem objekta  je možen po dogovoru z lastnikom oziroma po plačilu celotne kupnine.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo tako, da kupec plača 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

Hiter kontakt

Anže Nahtigal

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: