facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Gornja Radgona

94.000 €
= 1.318 €/m2*
oglas za
Kontakt

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

GRAL Real

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 71.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. B2
  • codeŠifra: OJQUT

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

ZA VSE, KI SI ŽELITE NOVO STANOVANJE V BLIŽINI AVSTRIJSKE MEJE

Na lepi lokaciji v Gornji Radgoni je novozgrajena večstanovanjska stavba s komercialnim imenom BLOK VITA RADGONA, ki ima etažnost K+P+1+M in obsega: 21 stanovanjskih enot s pripadajočimi kletnimi shrambami, 3 garaže, 6 notranjih parkirnih mest  ter skupne prostore. Ob stavbi je še 12 zunanjih (pokritih) lastniških parkirnih mest, ostala zunanja parkirna mesta pa niso lastniška in so predvidena tudi za goste.

Kletni del stavbe je delno vkopan v teren, in sicer je zahodna stena kleti popolnoma v kleti, medtem ko je vzhodna stena nad terenom. V kletni etaži so kletne shrambe, garaže, notranja parkirna mesta, kolesarnica ter vhod v stavbo. Od pritličja do mansarde pa je po sedem stanovanj v vsaki etaži. Tri stanovanja imajo atrij, deset stanovanj ima odprt balkon, 8 stanovanj pa je brez balkona.

Vsako stanovanje ima svojo plinsko peč, preko katere je urejeno talno gretje prostorov  ter termostat za regulacijo temperature ogrevanja. Preko plinske peči se vrši tudi ogrevanje sanitarne vode. Vsaka stanovanjska enota ima videofon in predpripravo za klimatsko napravo. Vsako stanovanje ima priključek za telefon in KTV.

Dvorišče je lepo urejeno. Dostop do stavbe in stanovanjskih enot je mogoč z vozički, saj ni stopnic v stavbo in na razpolago je dvigalo. 

V tem objektu prodamo 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v 3. etaži in obsega naslednje prostore: hodnik, osrednji prostor (kuhinja z jedilnico in dnevno sobo) z izhodom na balkon, spalnico, sobo in kopalnico s tuš kabino in straniščem. V vseh prostorih je položen parket, razen na hodniku in v kopalnici, kjer je keramika. Po podatkih GURS-a znaša površina dela stavbe 71,3 m2, od tega je uporabne površine  60,6 m2, balkona 7,50 in kleti 3,20 m2.

Cena za stanovanje znaša 94.000 EUR.

Možno je dokupiti tudi notranje parkirno mesto po ceni 5.000 EUR in zunanje (pokrito) parkirno mesto po ceni 2.000 EUR.

Vse navedene cene vključujejo 9,5 % DDV.

Za dodatne informacije, tloris in naročilo ogleda smo vam na voljo na tel. št.: 031 330 269 ali po el. pošti: gral@real.si.

Hiter kontakt

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

GRAL Real

Morda bi vas zanimalo tudi: