facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tabor

490.000 €
= 644 €/m2*
Kontakt

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

GRAL Real

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 761 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 633 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1875
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: TABOR, OB DRAVI

Podroben opis nepremičnine

STANOVANJSKA HIŠA NA TABORU, OB DRAVI, NA ODLIČNI LOKACIJI, V NEPOSREDNI BLIŽINI MEDICINSKE FAKULTETE, z 11 STANOVANJI in 1 VELIKIM POSLOVNIM PROSTOROM,
DELNO OBNOVLJENA

Na začetku Taboru, ob Dravi in Starem mostu ter v neposredni bližini Medicinske fakultete, prodamo večstanovanjsko stavbo s poslovnim prostorom, ki ima 665,1 m2 površin, stoji pa na parceli, veliki 633 m2. Podstrešje, kjer je vpisano še eno stanovanje (zdaj je porušeno), ki ga je mogoče ponovno postaviti, ima okoli 100 m2, kjer je mogoče zgraditi dodatna stanovanja. Dejanske kvadrature je 761,5 m2.

Prvi del stavbe ima prekrasen razgled na Lent in Center. Pred stavbo je lepo urejeno večje občinsko parkirišče.

Stavba je grajena v obliki črke U.

Zadnji del stavbe je bil večinoma prenovljen: nova streha, ostrešje, fasada in prenovljena notranjost vseh treh stanovanj, ki so na tej strani.  

Del, ki gleda na Dravo, je bil v določeni meri obnovljen, ima novo fasado, sicer pa potrebuje še kar nekaj vlaganj: streha, popolna obnova poslovnega prostora in enega stanovanja, ki sta imela problem z vlago, delna obnova dveh stanovanj, ki sta v nekoliko slabšem stanju.

Lesena vrata na dvorišče, vrata v kletne prostore in še kakšen drugi prostor, so potrebna obnove, prav tako notranje dvorišče, delno tudi stopnišče in zunanja pohodna konstrukcija.

V pritličju je poslovni prostor, velik 148 m2, ki se ga lahko oddaja.

Zaradi izjemnega povpraševanja po najemniških stanovanjih so vsa stanovanja oddana; eno stanovanje ima stanovanjsko pravico.

Stanovanja so različnih velikosti, od 35 m2 (teh je največ) pa do 72,1 m2. Določena so zelo lepo urejena (3), določena malo manj, 3 pa potrebujejo večjo obnovo.
Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo.
Stavba je varovana v skladu s predpisi o varstvu kulturne dediščine, zato skladno s 334. členom EZ-1 ne potrebuje izkaza o energijskih lastnostih stavbe.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE PRIMERNO INVESTICIJO NA ODLIČNI LOKACIJI. Z DODATNIM VLAGANJEM BI BILO MOGOČE V PRIHODNOSTI ŠE BOLJE TRŽITI VSA STANOVANJA IN POSLOVNI PROSTOR.

Hiter kontakt

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

GRAL Real

Morda bi vas zanimalo tudi: