facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika, Drenov grič

380.000 €
= 2.450 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 155.11 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 563.5 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: hisadrenovo9

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Pokrito parkirišče
 • Luksuz
  check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

DRENOV GRIČ, SOSESKA DRENOVO

Enota E9:
Hiša je zadnja v vrsti, dokončana "na ključ" in z urejeno okolico. Pritličje obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, shrambo in WC, kar skupaj obsega 77,97 m2. Iz dnevne sobe je izhod na teraso in zelenico z odprtim razgledom na zeleno okolico. V nadstropju so tri spalnice, ena od njih ima tudi garderobno sobo, in dve kopalnici, ki skupaj obsegajo 77,14 m2. 2 parkirni mesti.

Soseska Drenovo – sodobno naselje vrstnih hiš na obrobju Ljubljane
Na prostrani ravnici med Ljubljano in Vrhniko lahko na zemljišču velikosti 42.000 m2 izbirate med 78 vrstnimi hišami v več nizih.
Gradnja soseske je v polnem teku, potekala pa bo v več sklopih. Hiše bodo popolnoma izgotovljene naprodaj po zaključku posameznega sklopa. V prvem sklopu je na voljo devet hiš.

Lokacija
Soseska Drenovo je umeščena ob cesti med Ljubljano in Vrhniko, na Drenovem Griču. Drenov Grič je od Ljubljane oddaljen le dobrih 10 kilometrov. Kraj ima dobre povezave z Ljubljano, pa tudi z vsemi strateškimi prometnicami. Je izvrstna izhodiščna lokacija za potovanja v vse smeri Slovenije.
Le 20 minut potrebujete do središča Ljubljane in 20 minut do najbližjega nakupovalnega središča. In le nekaj korakov do miru in narave.
V bližini nastajajoče soseske so vrtec, šola, knjižnica, trgovine, lekarna in pošta ter rekreacijske površine. Tu boste deležni prednosti zelenega podeželja, ne da bi se ob tem odpovedali ponudbi mesta.

Urejenost, varnost in visoka kakovost bivanja
Sosesko Drenovo odlikuje sodobna arhitektura in energetsko varčna gradnja montažnih lesenih hiš z velikim poudarkom na zunanji ureditvi. Dovršeni tehnološki postopki in skriti detajli zagotavljajo optimalne bivanjske pogoje in trajnost objektov. Hiše so požarno, poplavno in potresno varne ter ustrezno toplotno in zvočno izolirane. Domišljena razporeditev enot pa omogoča stanovalcem kar največjo možno zasebnost.
Proizvajalec hiš v soseski Drenovo je Marles, največji in najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov, ki sodi v evropski vrh in je nosilec vseh najpomembnejših certifikatov za montažno gradnjo.
Soseska bo imela urejene skupne površine za prijetno druženje odraslih in varno igro otrok. Parkirna mesta bodo zagotovljena, soseska pa prometno razbremenjena, saj drugega prometa v njej ne bo.

Vzorčna hiša
Za vas smo pripravili tudi vzorčno hišo. Obiščite jo in se na svoje oči in otip prepričajte o izgledu, materialih in kakovosti gradnje načrtovanih hiš v soseski Drenovo. Svoj bodoči dom boste tu resnično začutili, saj lesena montažna gradnja omogoča vselitev in zdravo bivanje že takoj ob dokončanju.

Prijazno vabljeni na ogled.

Hiter kontakt

Drenov Grič

CEEREF PROJEKT DRENOV GRIČ d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: