facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj

444.000 €
= 2.018 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 220 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 550 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2010

Podroben opis nepremičnine

Samostojna sodobna hiša, Kranj, Klanec, bližina centra

Sodobna, samostojna in klasično grajena ter kakovostno izdelana novejša hiša se nahaja v urejenem naselju pretežno eno in dvodružinskih hiš, praktično v središču Kranja, nedaleč od starega mestnega jedra, obenem pa na robu zelenih površin. Izjemna lokacija vam omogoča tudi hiter dostop do avtoceste. V neposredni bližini so šola, vrtec, trgovina, banka, postajališče mestnega avtobusa. Do mestnega jedra je le par minut hoje,

Za dokončanje hiše je potrebno položiti finalne tlake (parket, ploščice...) in zunanja senčila (priprava za električno krmiljene krpanke) ter notranja vrata. Ogrevanje je možno na mestni plin ali s toplotno črpalko. Vse napeljave oziroma inštalacije (tudi za klimatsko napravo) so pripravljene. Po celi hiši je položeno talno gretje. Napeljava za sončne kolektorje in za rekuperacijo je v celoti izvedena.

Hiša je izjemno dobro izolirana (20 cm grafitni stiropor) in ima vgrajeno kakovostno stavbno pohištvo. Zadnja plošča (pod streho) je betonska s 30 cm izolacijo. Zunanjost je v celoti urejena, parcela je delno zelena, delno tlakovana. Parkirati je možno več avtomobilov. Pripravljeni so temelji za nadstrešek.

V hišo vstopimo skozi glavni vhod na jugozahodnem delu hiše, na severni strani hiše pa sta še dva vhoda. Trenutna razporeditev prostorov omogoča zelo udobno bivanje veliki družini, po potrebi pa je možno hišo spremeniti v dvostanovanjsko. V pritličju se poleg veže nahaja še izjemno velik dnevno bivalni prostor, ena soba in kopalnica. V nadstropju pa 5 sob in kopalnica. Iz vseh sob dostopamo na teraso ali balkon. Vsi prostori so orientirani proti jugu, tako da je celodnevna osončenost zagotovljena!

Vabljeni na ogled. Ogled je možen izključno po predhodnem dogovoru, prosim pokličite 051 323333.

Kupec NE plača provizije!

Hiter kontakt

Boris Milaković

Casa 69 nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: