facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Studenci

140.000 €
= 819 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 171 m2
  • reorderVelikost (bruto): 171 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1975

Podroben opis nepremičnine

Na Studencih v Mariboru prodamo enostanovanjsko samostojno vogalno hišo. Hiša se nahaja v prijetnem predelu s pogledom na Pohorje. V bližini je vsa potrebna infrastruktura.

Površina stavbe znaša 170,7 m2, od tega je 95,7 m2 uporabne površine. Zemljišče je velikosti 340 m2, je ograjeno in vsebuje manjši vrt. Stavba je medetažna in je bila zgrajena leta 1975. Leta 2001 je bila obnovljena streha. Zunanje stene so iz opeke. Stavba se ogreva z lastno kurilno napravo na kurilno olje. Narejen je tudi plinski priključek, ki pa trenutno ni v uporabi.

Uporabni prostori so funkcionalno razporejeni in so v dveh etažah ter v medetaži.  V spodnjih etaži se nahajata krajši hodnik in soba. V medetaži so kuhinja, manjši jedilni prostor, velika dnevna soba z balkonom in sanitarije. V zgornji etaži sta ena večja in ena manjša soba z balkonom ter kopalnica s sanitarijami.

Hiša ima garažo, podstrešje in kletne prostore. Kletni prostori so pravzaprav polkletni (za višino manjšega okna) in obsegajo dva prostora, ki sta trenutno namenjena kurilni napravi in cisterni za olje, shrambo ter večji prostor, ki se lahko uporablja kot pralnica sušilnica ali shramba. Kletna etaža ima delno vgrajen ogrevalni sistem, vendar se ne ogreva. Garaža ima ločen vhod, vendar je del stavbe, tako, da je možna predelava v dodatni notranji prostor.

Hiša se prodaja skupaj z nekoliko starejšim stavbnim pohištvom. Hiša je vpisana v zemljiško knjigo in je prosta bremen.

Energetski razred: F

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: