facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Dobrova - Polhov Gradec

589.000 €
= 1.550 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 380 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 174 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2011
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: 256PHA

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

V občini Dobrova - Polhov Gradec prodamo celotno, kvalitetno zgrajeno in izredno lepo hišo (dvojček), ki je bila zgrajena v letih 2011-2012 z zemljiščem velikosti 1.174 m2, ki je bilo asfaltirano/dokončano v letu 2014 skupaj z nadstreškom za avtomobile. Vsaka enota dvojčka meri cca. 190 m2 (skupaj torej cca. 380 m2).

Ena enota hiše/dvojčka je urejena kot enodružinska hiša, v drugi enoti pa se nahaja 5 manjših in samostojnih stanovanjskih enot. Stavbišče vsake enote dvojčka meri 87 m2 in obsegata 3 izdelane etaže: pritličje + nadstropje + mansarda.

Zemljišče ima slabih 400 m2 asfaltirane površine s 14 parkirnimi mesti (4 parkirna mesta so pokrita), leseno lepo za kolesa in vrtno orodje v sklopu nadstreška, zunanji kamnin z leseno klopjo, atrij s teraso in otroškim igriščem, zelenico in nekaj še mladih sadnih dreves.

Razporeditev prostorov enodružinske hiše po etažah:

- Pritličje: predsoba, sanitarije za goste, kurilnica/utility, kuhinja z jedilnico in velikim dnevnim prostorom (z notranjim vgradnim kaminom).
- Nadstropje: 2 otroški sobi, spalnica z garderobo in balkonom, kopalnica z banjo in tušem ter savno v svojem ločenem prostoru.
- Mansarda (lahko kot svoja bivalna enota): spalnica, kopalnica s tušem, kuhinja z bivalnim delom, manjša soba (trenutno v uporabi kot "solna" soba).

Razporeditev v večstanovanjski enoti:

- Pritličje: 2 stanovanjski enoti (cca. 26 m2 + cca 31 m2)
- Nadstropje: 2 sanovanjski enoti (cca. 36 m2 (+ balkon) + cca. 31 m2)
- Mansarda: 1 stanovanjska enota (cca. 37 m2)

Ogrevanje vseh stanovanjskih enot je urejeno na klimatske naprave (vsaka stanovanjska enota ima svojo notranjo in zunanjo enoto) in povsem zadostuje tudi v zimskih mesecih (izredno nizki ogrevalni stroški). Hiši imata 2 glavna števca za elektriko in odštevalne števce za vsako stanovanjsko enoto. Ogrevanje sanitarne vode je urejeno na toplotno črpalko z 2 bojlerjema po 300 litrov. Hiša je priklopljena na kanalizacijo in ima kabelski in internetni priključek. Grajena je klasično (opeka). Ima 15 cm fasadne izolacije in 3 slojna "Satler" okna (z notranjimi žaluzijami). Strešna kritina je "Bramac". V letu 2020 je bila fasada na novo prebarvana.

Prodaja se v celoti opremljeno saj je večina opreme izdelana po meri oz. po dogovoru.

Lokacija je mirna, parcela je v celoti ravna in ima sončno lego. Nahaja se le slabih 5 km od Ljubljane. Dostop do hiše je urejen. Lastništvo je prav tako urejeno in bremen prosto.

Primerno za kupce, ki iščejo kombinacijo bivanja in investicije. V mansardi enostanovanjske enote je mogoče z minimalnim vložkom urediti še 6. stanovanjsko enoto za oddajo. Hiša s tem ponuja prihodek cca. 2.000 EUR mesečno pri čemer sta pritličje in nadstropje ene hiše še vedno na razpolago za bivanje 4-članske družine. Seveda pa je mogoče, da se večstanovanjska enota preuredi v enodružinsko in je kot taka primerna za 2 večji družini.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: