facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana okolica, Vodice

130 €
= 0,2 €/m2*
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 540 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: f6fda

Podroben opis nepremičnine

540 m², zazidljiva, parcele na sončni lokaciji, orientirane proti jugu, s pogledom na Šmarno goro, urejene meje - v postopku, komunalni priključki v neposredni bližini ali na parceli, bližina AC Lj. - Šmartno in Vodice, primerna za gradnjo enodružinske hiše, tudi dvojčka, prodamo. Cena: 130,00 EUR/m²

Posredujemo pri prodaji več parcel na sončni lokaciji, na pretežno ravnem terenu, ki se nahajajo med Vodicami in Šmartnem (Ljubljana). V neposredni bližini parcel se nahaja vznožje Rašiškega hriba, v bližini pa je tudi Šmarna gora in Stari grad. Ob strugi potoka Poljška, ki teče v bližini so deloma urejene sprehajalne steze do okoliških vasi.

Namenska raba: Podrobnejša namenska raba je SSs – urbana prostostoječa stanovanjska pozidava, primerna pa je za gradnjo enostanovanjske,  dvostanovanjske stavbe ali dvojčka, najmanjša površina gradbene parcele znaša 500 m² za enostanovanjsko stavbo, 800 m² pa dvostanovanjsko ali dvojčka.

Faktor zazidanosti parcele znaša 0,4; faktor zelenih površin znaša najmanj 10 %.

Oblikovanje objektov: 

Dovoljen so objekti tipa AE - nizki prostostoječi objekti. Razmerje stranic osnovnega dela stavbe je najmanj 1:1,2. Etažnost je največ P+1+M. Kota slemena strehe je do 10,00 m.

Strehe so simetrične dvokapnice z naklonom praviloma od 35° do 45° stopinj. Smer slemena je vzporedna z daljšo stranico.

Infrastruktura: Vsa potrebna infrastruktura za vsakdanje potrebe se nahaja v Vodicah. Podružnični vrtec, trgovina in otroško igrišče  se nahaja v Skaručni, ki predstavlja vaško jedro.

Komunalna oprema: Vodovod, telekomunikacije in električni priključek v bližini.  Gradnja fekalne kanalizacije v teku.

Ostala ponudba: Na voljo parcele različnih oblik in velikosti, in sicer 540 m², 810 m² in 1.080 m².

Pogoji prodaji: Kupec ne plača provizije. Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet z nepremičninami (DPN) in sestavo prodajne pogodbe.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

Hiter kontakt

Anže Nahtigal

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: