facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Celje

44.900 €
= 100 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 449 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 72e91

Podroben opis nepremičnine

449 m², zazidljiva, s pogledom na gozdove ter travnike, a hkrati nekaj minut oddaljena od Celja oz. vse potrebne infrastrukture, VREDNO OGLEDA, prodamo. Cena: 44.900,00 EUR

Lahovni, nekaj minut vožnje do Celja, posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča, katero se nahaja v nastajajočem naselju samostojnih družinskih hiš.

Komunalni priključki so na oz. tik ob parceli. Parcela obsega 449 m² in ima neposreden dostop do javne ceste. 

Velikost in zmogljivost objekta: novogradnje morajo biti v gabaritih prilagojene gabaritom obstoječe zazidave in praviloma ne presegajo višine dveh etaž.

Stopnja izkoriščenosti zemljišča: tlorisne dimenzije novih objektov ne smejo presegati razmerja površin 1:2 med stavbiščem in funkcionalnim zemljiščem, max. Zazidava do 40% pozidanega prosti 60% nepozidanega funkcionalnega zemljišča.

Med prednostmi navedenega objekta bi izpostavili:

  • nekaj minut oddaljeno od Celja, in hkratimožnost sonaravnega bivanja zaradi bližine gozdov in polj, ter odličnega izhodišča za izlete in sprehode v naravi (bližina Šmartinskega jezera, golf igrišče itd.);
  • pogled na drevesa in bližnje travnike;
  • urejeno naselje samostojnih družinskih hiš.

Dostop do zemljišča je urejen po asfaltirani javni cesti. Soseska je v celoti komunalno opremljena, saj do nje vodi nova javna asfaltna cesta, tik do parcele oz. na parcelo je pripeljan tudi vodovod, elektrika in telekomunikacijski priključek.

Naselje Lahovna se nahaja v oddaljenosti 2 km od naselij Hudinja in Nova vas, kjer se nahajajo osnovne šole, vrtci, trgovine... Center Celja je oddaljen 3,5 km, avtocestni priključek Celje-Center pa le 2,5 km.

Stroške nepremičninske družbe krije prodajalec/investitor. V ceni je že vključen 22% ddv.

Na voljo tudi parcela velikosti 915 m².

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.

Hiter kontakt

Anže Nahtigal

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: