facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče

45.000 €
= 500 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 90 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 700 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1920
  • date_rangeAdaptacija: 2000
  • codeŠifra: PH00551MN

Podroben opis nepremičnine

-

V naselju Šmatevž, ki spada pod občino Braslovče, oz kraj, ki je dobil svoje ime po zavetniku lokalne cerkvice in se nahaja med Braslovčami in Gomilskim, kjer je šola, vrtec, trgovina….vse ostalo pa v bližnjih krajih, kot so Vransko, Polzela, Žalec, Celje….. V bližnjem kraju Gomilsko je tako vrtec, kot šola (do 5 razreda, nato se vozijo v OŠ Braslovče), trgovina…., če pa ste vezani na AC pa imate cca 4 km do AC izvoz Vransko ali cca 2 km do AC izvoz Šentrupert in seveda nato naprej po SLO. Skratka obeta se vam nakup nepremičnine v majhnem kraju s prijaznimi ljudmi in seveda ne smete pozabit na vse naravne in turistične znamenitosti Savinjske doline (sprehodi, pohodi, kolesarjenje, ribolov, smučanje, jadralno padalstvo…..).           

Predmet te objave je zemljišče v velikosti cca 700 m2 (v dogovoru s kupcem se bo naredila odmera in takrat tudi določila točna m2), kjer stoji starejša stanovanjska hiša in gospodarsko poslopje. Dostop je iz direktno iz lokalne ceste

Stanovanjska stavba je bila po podatkih GURS-a zgrajena l. 1920 (etažnost P+M), ki je sicer tekom obstoja bila delno obnavljana, nazadnje l. 2000 centralna na plin ( zunanja plinska cisterna) in zamenjana kpl streha – opečnata kritina, delno urjena hidroizolacija okoli hiše….. Tudi v hiši so bila narejena manjša adaptacijska dela, ostalo pa je potrebno obnove.  Hiša ima cca 90 m2 v pritličnem delu in obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, shrambo, kopalnica +WC in 4x soba. Hiša ima tudi visoko mansardo in si tako lahko uredite dodatnih 90m2 bivalnih površin, v kolikor jih seveda potrebujete, Poleg hiše je še gospodarsko poslopje po podatkih GURS-a iz l. 1920 in ima cca 74 m2 zemljišča pod stavbo (garaža in prostor za drva). Zemljišče je dovolj veliko, da imate še dovolj prostora za vrt, zelenico, manjši bazen, igrišče…….

Do hiše se pripeljete po asfaltirani cesti, hiša ima hišno številko, priključek javnega vodovoda, elektrike, lastno greznico (v planu je izgradnja kanalizacije), in priklop telefonije.

Predmet prodaje je parcela v velikosti cca 700 m2 s stanovanjsko stavbo in gospodarsko poslopje. Možen je tudi »kpl nakup« hiše z gospodarskim poslopjem in celotnih 2276 m2 zemlje  za cca 113.800 €, ali samo kakšen del zemljišča (velikost in nato odmera po dogovoru) po ceni cca 50 €/ m2. Torej možnih je več opcij, celota, delno z hišo ali delno brez hiše oz samo stavbno zemljišče.....vse stvar dogovora

V primeru vprašanj ali ogleda nas pokličite na 041/538 419 in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, nudili pomoč pri prodaji vaše nepremičnine, svetovali pri postopku financiranja nakupa….


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: