facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Studenci

218.989 €
= 1.810 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 121 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 192 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 5d2b0c60

Podroben opis nepremičnine

Na odlični lokaciji v mirni zaključeni soseski na Studencih na ožjem obrobju Maribora se nahaja moderna novozgrajena vrstna hiša.

Bližina infrastrukture in narave je zanimiva za vse generacije. V neposredni bližini so rekreacijske površine, šola, vrtec  in vsa druga infrastruktura. Naselje je pouicionirano na enem najlepših delov v bližini središča mesta Maribor.

Zasnova moderne soseske nudi maksimalno udobje oa hkrati zahvaljujoč najsodobnejših materialov in tehnike nudi izredno nizke stroške.
Sodobno zasnovane nizkoenergetske hiše nudijo prijetno bivanje v notranjosti, na vrtu in terasi. Vsaki od enot pripšadata tudi dve parkirni mesti.

Vrstna hiša ima sodobno zasnovan tloris, ki obsega:

V prtlični etaži se nahaja prostoren dnevno bivalni del z dnevno sobo, jewdilnim kotom in kuhinjo, skozi panoramska drsna vrata pa se dnovno bivalni del podaljšuje na prijeten atrij. Atrij bo nudil prijetno igro razigranim najmlajšim članom, mir zrelim generacijam in druženje s prijatelji.

-V spodnji etaži se nahajajo tudi dnevna toaleta ob vhodni avli, ob zaključku dnevnega prostora utility s shrambo,  ter urejeno stopnišče, ki nudi dostop do zgornje etaže

-1.nadstropje je namenjeno spalnemu delu vrstne hiše. S hodnika je dostop do zasebne terase, ter proti trem spalnicam. Na eni strani se nahajata dve otroški sobi , na drugi pa spalnica staršev in kopalnica. Prostorna terasa nudi veliko zasebnosti.

Cena moderne vrstne hiše »Prestige Line« vključuje izvedbo do 5. gradbene faze, z izjemo finalizacije notranjosti objekta. V ceni tako niso vključena notranja vrata, keramika, talne obloge in slikopleskarska dela. Nižja izhodiščna cena tako nudi finalizacijo v lastni režiji in večjo personalizacijo.

Cena zajema izgradnjo vrhunsko izvede masivne vrstne hiša s komunalnimi priključki, ter stavbno pohištvo evropskega proizvajalca MIK CE RAL 7016. V ceni so vključena tudi Alu vhodna vrata PIRNAR – Premium, delno vgrajene premium strojne inštalacije, delno vgrajene elektro inštalacije v ploščo in stene, ter delno priprava za prezračevanje objekta – rekuperacija in hišno elektrarno – samooskrba z el. energijo.  Vrstno hišo odlikuje tudi kvalitetna fasada in ureditev okolice z ličnimi ograjami.

Prav tako je vgrajena inštalacija za polnjenje električnih vozil z direktno vtčnico tik ob parkirnih prostorih.

Vrstna hiša bo vseljiva spomladi 2019 oz. po finalizaciji notranjosti objekta. Neto površina objekta je cca. 121,6m2, vključno s teraso cca. 151m2 na zemljišču v velikosti cca. 192m2.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: