facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

845.000 €
= 6.717 €/m2*
oglas za Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Preverite naše pretekle projekte in reference.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 125.8 m2
  • expand_lessNadstropje: Mansarda/penthouse
  • date_rangeZgrajeno: 1865
  • date_rangeAdaptacija: 2010
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: e6ae913a

Podroben opis nepremičnine

V prelepi vili med Avstrijskim veleposlaništvom in Maldiko, se na vrhu svetlika pravi dragulj med mansardami. 

Stanovanje je bilo prenovljeno v najobežnješem pomenu besede, saj so zamenjali celotno ostrešje, dodali so najsodobnejšo izolacijo. Okna so nadstandardna in izdelana po meri. Arhitekturno je stanovanje premišljeno in lično izpeljano. Krasijo ga številni detajli. Nekaj jih opaziš že takoj, ko vstopiš v prostor, druge šele po daljšem opazovanju, trudu da zaobjameš celovito prelepo formo prostora in svetlobe.

Stanovanje sestoji iz več dobro umeščenih prostorov. Največji, dnevni prostor, ki se v sredi dviga v višavo preko štirih metrov, kjer tik ob vrhu lepo počiva galerija, daje občutek enovitosti in lahkotnosti, zračnosti. Posrečen polkrog, ki ob jedilnici zaseda mesto predelne stene, se dobro uravnoteženo ponovi na galeriji in stopnišču, ki tej obliki elegantno sledi.

Poleg dnevnega prostora, ki je podaljšan v jedilnico, se prostor nekako neprekinjeno nadaljuje v moderno kuhinjo. Spalnica, kopalnica in otroška soba so izjemno lepo in domiselno skrite. Ko pa jih odprete, te prisrčni in posrečeni prostori zasijejo vsak v svoji posebnosti. Kopalnica ima čudovito banjo, ki se lepo ujema s polkrožnim oknom nad njo. Otroška soba je prijetno razgibana, spalnica pa z vertikalnimi stebri tvori prav posebno vzdušje.

Stanovanje je  prostorno, resnično prikupno. Človeku vpodbudi željo, da bi kar malo ostal, posedel, se naužil miru in zbral misli, ali pa si v izredno lepi in udobni sedežni garniture privoščil kakšno dobro knjigo.

Stanovanju pripada še sodobna garaža na vrtu vile in klet v kletnih prostorih v izmeri 26m2. Streha je bila prenovljena, prav tako fasada.

 

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: