facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

75.000 €
= 1.000 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 75 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1890
 • reorderEner. izk. D
 • codeŠifra: MB115

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  V Celju prodamo 3 sobno stanovanje na robu centra mesta s tremi lastniškimi parkirnimi mesti


  Iščete prostorno 3-sobno stanovanje v neposredni bližini centra Celja in se hkrati želite izogniti prekomernemu mestnemu hrupu? V nakup vam ponujamo razgibano stanovanje velikosti 75m2 n.t.p., stanovanje je bilo l.2001  na novo izvedeno v starejši meščanski hiši (l.1980). Stanovanje je eno izmed treh v hiši na Teharski cesti – vsako stanovanje je v svoji etaži. Do mesta imate peš le kakšno minuto, v primeru, da pa vsakodnevno uporabljate avto, pa vam bodo prav prišla tri lastniška parkirna mesta pred hišo.

  Razdelitev  prostorov:

  - glavni bivalni del v velikosti cca.75m2 se nahaja v nadstropju. Deli se na kuhinjo z jedilnim kotom, dnevni prostor, kopalnico in dve sobi (ena z izhodom na manjši balkon).

  - ostrešje, deloma galerija deloma mansarda, ponuja dodatnih cca.40m2 (omejena stojna višina),

  - vhod in predprostor sta v  pritličju.

  Stanovanje ima odprto postavitev z dovolj naravne svetlobe, ki jo dopuščajo strešna in klasična okna. K dobremu bivalnemu počutju prispeva odprtost osrednjega prostora z visokim stropom izvedenim v špico ostrešja, dodaten pečat dajo vidni leseni deli strešne konstrukcije.

  Stanovanje se ogreva centralno z lastno etažno pečjo na mestni plin, za bolj domač pridih je lastnik pred leti v dnevni prostor postavili manjšo litoželezno peč na trda goriva. Urejen je priklop na javno električno, kanalizacijsko, telefonsko, kabelsko in vodovodno omrežje. Streha je bila obnovljena l.2003, fasada l.2010, letos so stanovalci na novo uredili skupne stopnice pred glavnim vhodom.


  Pokličite za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/530 040 - Marko ali nam pišite na marko@center-nepremicnin.si Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa parcele ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV.

  Nudimo vam brezplačno cenitev vaše nepremičnine

  Hiter kontakt

  Marko Butinar

  CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: