facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ptuj

142.000 €
= 852 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 166.6 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 640 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2018
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • codeŠifra: 1280

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Ptuj, Pacinje

  Moderno zasnovana, samostojna hiša se nahaja v mirnem delu naselja Pacinje, nedaleč iz mesta Ptuj. Izgotovljena do položitve talnih oblog, notranjih podbojev, vrat, opleskov, toplotnega medija,  ter zazelenitve. 

  Novogradnja obsega dve etaži (P+M), v skupni površini neto 138,4 m2, pritličje zajema vhodni prostor, kopalnico, velik tehnični prostor s posebnim vhodom od zunaj, v osredju dnevna soba z jedilnico, ter kuhinjo v enem, urejen izhod na zelenico. V nadaljevanju še spalnica ter izkoriščen prostor pod stopnicami. Stopnišče ob vhodu nas vodi v mansardo, kjer je galerija, tri sobe ter kopalnica. Urejene napeljave za elektriko (priklop v domeni prodajalca), vodo, telefon. Ogrevanje v celoti talno, medij ogrevanja v domeni kupca. K hiši je prislonjen nadstrešek v zmeri 5x9m, zunaj speljana tudi voda.

  Novogradnja je grajena z opečnih zidakov, krita z  lesenim ostrešjem ter betonsko kritino, mansarda ima na stropovih 40 cm izolacijo, fasada izvedena z 20 cm stiroporno izolacijo, vgrajeno stavbno pohištvo v PVC, troslojni izvedbi, z Al-u roletami, večje na el. pogon. Vhodna vrata, prav tako v PVC izvedbi.

  Zemljišče meri 640 m2, povsem ravno, dokaj pravokotne oblike. Cesta, ki vodi do parcele je asfaltirana.

  Sama lokacija ponuja odmik v naravo, po drugi strani pa hiter dostop naprej...

  Torej do vselitve je lahko hiša hitro izgotovljena, daje se tudi možnost lastne izbire zaključnih materialov, tako, da boste lažje opremljali po svojem okusu in s tem dali pečat svojemu domu.

  Lepo vabljeni k ogledu!

   

  Kupec prost plačila za posredovanje!

  Hiter kontakt

  Milena Jančič

  M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: