facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Izola, Malija

300.000 €
= 3.000 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 100 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1981 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1900
 • reorderStanje: Neobnovljeno
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
 • codeŠifra: HP71

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Hiša Malija Prodnik

  Stara istrska hiša stoji na odlični lokaciji, v Maliji nad Lucijo, od koder je tudi najhitrejši in najlepši dostop. Hiša je ne bivalna oziroma nevseljiva in je potrebna popolne obnove, rekonstrukcije, ali pa kot osnova za gradnjo novega objekta. Po eni stranici se ta stika s sosednjo hišo, ki pa je popolnoma ločena. Ob hiši je še prizidano gospodarsko poslopje, mimo tega pa dostop do lepe sončne parcele, ki se nahaja za hišo. Delno je ta parcela zasajena z oljčnim nasadom.

  Lokacija hiše je najlepše dostopna s strani Lucije. Hiša ima lepo južno lego in je orientirana ter ima lep pogled na soline in na Piranski zaliv ter na sploh na zelenje v bližini.  Neposredno ob hiši se nahajo oljčni nasadi,  posajeno je sadno drevje in nekaj urejenih hiš. 

  Hiša ima urejen dostop, ima priključek na elektriko, ob  oz. na parceli je vodovodni priključek in priključek na kanalizacijo. Od celotnega zemljišča, ki je na prodaj skupaj z hišo je 267 m2 zemljišča namenjeno površinam razpršene poselitve. Ostalo zemljišča je kmetijsko zemljišče. Lastnik je leta 2008 na Občini Izola vložil pobudo za spremembo namembnosti v zazidljivo zemljišče tudi za  drugi del parcele.   

  Pogoji prodaje: Cena nakupa hiše z zemljiščem je 300.000 EUR. Možen je nakup hiše z delom zemljišča - skupaj okoli 1200 m2, v tem primeru je cena 250.000 EUR. 

  Pogoj prodajalca je tudi, da mu kupec povrne polovico stroškov, ki jih ima pri prodaji .

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: