facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, Vojnik

230.000 €
= 920 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 250 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1371 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1974
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: 201941

Podroben opis nepremičnine

Na odlični obcestni lokaciji v Arclinu vam v nakup lahko ponudimo stanovanjsko hišo s poslovnim objektom oz. gospodarskim poslopjem. Stanovanjska hiša je prostorna in 2-etažna in jo lahko uporabite kot stanovanjsko ali poslovno enoto. Predmet prodaje pa je tudi dodatno zgrajeni gospodarski objekt


Stanovnajska hiša je prostorna in vzdrževana. 

V 1.etaži se nahaj stanovnajski del, ki ga sestavljajo kuhinja, jedilnica, devni prostor z zimskim vrtom in prehodom na teraso, spalnica in kopalnica. Ločeno je v tej etaži izveden poslovni del, ki pa lahko s preureditvijo služi vašemu poljubnemu namenu.

V 2.etaži se nahajjo 3 sobekabinet in kopalnica.

V dodatnem zgrajenem gospodarskem poslopju se nahajajo kurilnica, shrambe, pomožni prosotori, garaža. 

Nepremičnina je redno vzdrževan, stanovnajska hiša ima obnoveljano strešno kritino (Dekra) staro pribl.15 let. Ogrevanje je centrlano in urejeno s pečjo na kurilno olje, v hiši pa je tudi kamin v dnevnem prostoru. Instalacije so bile obnovljene pred 15 leti, okna pa so stara 5 let (pvc, znamka MIK).

Nepremičnina ima vse komunalne priključke.

Odlična lokacij, prostorna in vzdrževana objekta predstavljata odličen nakup in potencial za vaš posel ali udobno družinsko življenje.

Za več informacij in dodatne slike pišite na urh@center-nepremicnin.si.

ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/453 725 - Urh ali nam pišite na urh@center-nepremicnin.si Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV.  Več informacij o nepremičninah vam je na voljo na naši spletni strani:


Hiter kontakt

Urh Klemen

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: